Capgròs Aprop Mataró. Aquest és el nom del projecte de Marketplace de comerços de proximitat impulsat per Capgròs, que permetrà traslladar a Internet l’activitat comercial d’establiments i empreses de serveis de la ciutat. Una “botiga de botigues” en format digital on els comerciants mataronins podran mostrar i vendre els seus productes o serveis i els usuaris, comprar-ho de manera senzilla i rebre-ho a casa amb tota la comoditat.

La plataforma, que ja està funcionant amb èxit en altres municipis catalans, s’instal·larà properament a Mataró i ja compta amb l’adhesió de NEM (Negoci Empresa Mataró), de tal manera que hi haurà avantatges i beneficis importants per als associats de l’entitat que vulguin donar-se d’alta a Capgròs Aprop Mataró.

L’acord entre Capgròs i NEM significa un pas més en la voluntat d’augmentar la competitivitat i els serveis del comerç local i a la vegada facilitar la compra als clients. Aquests podran fer comandes unificades de diversos establiments a través de la plataforma i rebre tots els productes a la vegada sense sortir de casa. NEM aposta amb fermesa pel projecte i la seva adhesió significarà un impuls molt important per al mateix.

Què suposa Capgròs Aprop Mataró?
De cara a impulsar el comerç local en un moment de transformació digital, Capgròs Aprop Mataró elimina la rigidesa dels horaris comercials d’obertura i les comandes es reben en un màxim de 24 hores. A més el Marketplace es delimita a una zona geogràfica reduïda per beneficiar el comerç de proximitat, permet que els establiments obrin noves línies de negoci i s’adapta als nous hàbits de compra actuals de la ciutadania.