Activar el buscador de xarxes al mòbil, tablet o portàtil fins que aparegui "Wifi Platges" i connectar-s'hi gratuïtament. Això és el que es pot fer durant aquest estiu a les platges del Varador i del Callao, gràcies al nou servei de wi-fi gratuït que ofereix l'Ajuntament, a través del Servei de Promoció de Ciutat i el TecnoCampus. 

L'Ajuntament ho veu com una via de promoció dels serveis turístics de la ciutat

El consistori ha impulsat aquesta mesura no tan sols per donar un servei als banyistes, sinó que ho entén com una via de promoció dels serveis turístics de la ciutat. Tots els usuaris que es connectin a aquesta xarxa trobaran al seu dispositiu els els serveis disponibles a les platges, les activitats organitzades pels locals de restauració i oci del front marítim i les promocions que aquests operadors vulguin destacar.

Com funciona?

El servei es presta des del TecnoCampus, i està format per una xarxa de set punts emissors distribuïts per les ginguetes de les platges del Varador i el Callao, amb accés d'alta qualitat a una xarxa wifi d'última generació, segons explica l'Ajuntament.