La infermera Violeta Torrent de l'Hospital de Mataró, amb qui vam parlar a capgros.com fa dies on explicava la capacitat d'unió del personal davant el coronavirus, va escriure un duríssim tuit ahir dissabte al vespre on relatava la situació que havia acabat de passar: "Ahir vaig haver d’aguantar el telèfon a la orella d’un pacient mentre la filla es despedia del seu pare. Dur, molt dur. I està passant. Quedeu-vos a casa siusplau. #Covid_19". En ell deixava palès la situació crítica que s'està vivint, amb familiars que no poden veure la seva gent gran que es troba ingressada pel confinament per l'estat d'alarma. Per això, la pròpia infermera demanava que la gent es quedi a casa:

 

 

La infermera també ha tingut missatges d'agraïment a "tots els que ens heu dedicat paraules boniques, els restaurant que ens heu dut menjar a l’hospital, aquells que heu entregat material, als que ens esteu donant força per seguir. Gràcies a totxs!!". Es refereix, per exemple, al restaurant Sèsam Negre, que va enviar comandes de menjar per donar suport a "tots aquells que us esteu deixant la pell per una lluita comú: seguirem donant suport en tot el que poguem".

sesam

En un últim missatge, Torrent recorda "a tots els que ens tracteu d'herois i heroïnes, als que ens dieu que és molt dur el que estem vivint ara, etc. Recordeu que aquesta és la nostra feina, ara i sempre. Recordeu-ho també quan acabi el coronavirus, siusplau". I és que la situació delicada que es viu als centres per manca de recursos, per l'herència de retallades i inversions no realitzades, etc. també és un enemic amb el que en una situació com l'actual s'està havent de lidiar.