37 noves denúncies per no complir amb el confinament a Mataró en les últimes 24 hores. Són les dades de dimarts, dia 31, en les quals diversos mataronins i mataronines van fer cas omís a les restriccions de mobilitat. Dels 37, 22 van ser per deambular per via pública sense motiu aparent, 10 per circular amb un vehicle per la via pública sense motiu i cinc per reunir-se en un local. Durant el dimarts es van identificar 290 persones de part de la Policia Local i 598 vehicles en total. Recordar que les multes van dels 600 als 30.000 euros.

En total, a Mataró es porten acumulades 839 denúncies administratives efectuades i quatre denúncies judicials. D'aquesta manera, també s'han identificat ja 4.107 persones i 5.005 vehicles per confirmar que estan complint amb les restriccions de mobilitat i que la seva presència a la via pública està justificada. Recordar que les restriccions segueixen actives fins que s'aixequi l'estat d'alarma, previst després de Setmana Santa tot i que la possibilitat d'allargar.ho segueix sobre la taula.

Controls a diversos punts

Tal i com va informar l'Ajuntament, Policia Local fa controls estàtics i dinàmics per controlar la circulació de persones, la circulació de vehicles i l'obertura d’establiments. Només es pot circular per comprar aliments i productes farmacèutics, assistir a centrees sanitaris o llocs de treball, tornar a casa, fer servei d'assistència a gent gran, petits i dependents, anar a entitats financeres o altres causes que siguin de força major. A més, la circulació s'ha de fer individualment i només acompanyat si es té mobilitat reduïda. Mentrestant, els vehicles podran circular per a les activitats abans citades o per anar a benzineres.