La cinquena edició de la Grossa de Cap d'Any 2017 va repartir el passat dia 31 de desembre més de 21 milions d'euros en premis, la xifra més alta assolida mai per aquesta loteria. El primer premi va ser per al 56795, dotat amb 100.000 euros per butlleta, i es va vendre entre altres poblacions a l'estanc 'l'As' de Vilassar de Mar (Maresme). 

La Mayca i el Nicolás estaven seguint per la televisió el sorteig de la Grossa de Cap d'Any amb el bitllet que resultaria afortunat al davant i van veure que els anaven coincidint tots els dígits, un a un, fins que el número s'ha convertit en el primer premi, el 56795. Aquesta parella de Vilassar de Mar (Maresme) va baoxar a l'estanc el As, on van comprar el bitllet, per celebrar la fortuna amb els propietaris de l'establiment i els veïns d'aquest barri conegut com 'El Barato', una de les zones més humils del municipi.

El migdia es va convertir en una voràgine de felicitacions per a la parella, que rebien els mitjans de comunicació amb exultació. El bitllet està premiat amb 100.000 euros, uns diners que els "vénen com l'anell al dit", va exclamar Mayca, ja que el seu marit es troba a l'atur i ella està de baixa. "Destinarem els diners a tapar forats, que en tenim molts, i a fer unes vacances i a gaudir-les”, va explicar la parella.