Radio Tele Taxi celebra aquest diumenge el seu aniversari i ho fa amb una festa solidària que tindrà lloc al parc aquàtic Illa Fantasia. El festival comptarà amb la participació de més de 25 artistes de diversos gèneres.

Des de les 10 del matí, ininterrompudament, per l’escenari del Parc actuaran algunes de les figures més destacades del moment la música pop estatal, totes elles de forma desinteressada. Estopa, Tamara, Gemeliers, Shaila Dúrcal, La Pegatina o Sabor de Gracia són alguns dels noms que hi participen. El preu de l’entrada solidària es redueix a la meitat amb l’aportació d’un lot d’aliments bàsics destinats a cobrir les necessitats del Banc dels Aliments. El Banc, amb els seu voluntaris, és l’encarregat durant el diumenge d’organitzar la infraestructura necessària perquè el recapte sigui un èxit.

Des de l’entitat avisen que a Catalunya encara hi ha persones que no poden satisfer les seves necessitats més primàries pel que fa a l’alimentació bàsica, una situació especialment cruel quan afecta els infants.