Gairebé 1.000 maresmencs han trobat feina durant el mes de juny passat i han deixat la llista d'aturats. Així ho indica el Consell Comarcal, que apunta que el descens ha estat estat generalitzat a tots els sectors econòmics. En tan sols 4 dels 30 municipis del Maresme han registrat lleugers increments en el nombre de persones aturades: Arenys de Munt, Cabrils, Caldes d'Estrac i Tiana. Malgrat de Mar i Santa Susanna.

Actualment, en base a les dades de juny, al Maresme hi ha 23.442 persones aturades, 989 menys que en el mes anterior. La disminució de l'atur ha estat del 4,05% i se n'han beneficiat tots els sectors econòmics i tots els grups d'edat. El descens ha tingut major incidència entre el col·lectiu masculí (5,83%) que entre el femení (2,74%). Del total de persones inscrites com a demandants de feina el 58,41% són dones.

Pel que fa als sectors econòmics, tots registren descensos que oscil·len entre el 2,68% de la indústria i el 6,51% de l'agricultura. La disminució a la construcció se situa en el 4,35% i als serveis arriba al 4,25%. D'altra banda, en el col·lectiu SOA (sense ocupació anterior) el descens ha estat del 3,78%.