El Consell Comarcal del Maresme i la Fundació Martí l'Humà programen una nova edició del programa Consolida't. El seu objectiu és ajudar les microempreses i les persones autònomes a consolidar els seus negocis. Aquest dimecres s'ha realitzat una sessió informativa sobre el projecte, que està adreçat a microempreses, persones treballadores autònomes i autònomes dependents, i exautònoms/es que després d'haver cessat la seva activitat vulguin tornar a reemprendre.

El seu objectiu és el de donar suport a la consolidació, l'enfortiment i la reinvenció del treball autònom, oferint assessorament i formació gratuïta per part d'experts en l'àmbit de l'empresa. Aquests professionals analitzaran la situació particular, les fortaleses i les àrees de millora de cadascun dels negocis dels participants. De la mateixa manera, guiaran en el disseny de plans d'acció per a donar un nou impuls a la seva activitat professional. El suport individual es complementarà amb formació específica (presencial i online), i seminaris i conferències.Aquest programa està totalment subvencionat i no té cap cost per a la persona participant

Aquest 2019 hi han participat una desena provinents de diferents municipis de la comarca: Argentona, Arenys de Munt, Calella, Canet de Mar, Mataró, Sant Andreu de Llavaneres i Vilassar de Mar, així com de diferents sectors: serveis, comercialització, naútic, salut i alimentació, etc.