L'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt promou la marca de Sant Vicenç de Montalt, ‘Del mar al Montalt’, amb un vídeo promocional que recull els principals esdeveniments anuals i els principals recursos i atractius que ofereix el municipi. ​ El vídeo, elaborat per Jordi Solans i patrocinat per l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt, fa un repàs al turisme, la cultura, la natura i el medi ambient, el patrimoni, la història, els esports i les festes del poble. 

El muntatge porta per títol ‘Del mar al Montalt´ i, a més de mostrar unes espectaculars vistes de dron del municipi, també recull els principals esdeveniments festius anuals que són una crida i una font d'interès per a gent d'arreu, i para atenció a l'atractiu turístic que ofereix el poble.

Aquest vídeo vol ser una atractiva carta de presentació de cara al món que serveixi per dinamitzar el sector turístic a Sant Vicenç de Montalt. Per això, l'Ajuntament fa una crida a la complicitat i la implicació de la ciutadania, qui pot contribuir més que totes les accions de promoció difonen el vídeo i compartint-lo a les xarxes socials.