L'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ha posat en marxa una comissió d'investigació i anticorrupció per determinar si l'exalcalde de CiU, Miquel Àngel Martínez, va cometre altres irregularitats, més enllà de les que van provocar que deixés l'alcaldia després d'una moció de censura. L'oposició va acordar el relleu de Martínez quan es va saber que havia fet unes obres a casa seva amb material municipal i la feina d'un treballador de la brigada. La comissió analitza la possible duplicitat de cobraments amb el Consell Comarcal, on Martínez era president, o irregularitats relacionades amb l’adjudicació de serveis, obres o expedients urbanístics.

Des de l'Ajuntament han demanat informació al Consell Comarcal del Maresme, on Martínez també havia estat president, sobre justificacions de dietes i despeses per desplaçament dels dos darrers anys. L'objectiu és veure si l'exalcalde va cometre irregularitats o duplicitats en els cobraments.

Pel que fa a les adjudicacions municipals, el consistori analitza contractes com els de les càmeres de videovigilància del municipi, el de manteniment de les piscines i de les alarmes i el de la neteja d'immobles "per descartar que no se n'hagi fet cap ús particulars". També s’investigarà si les empreses adjudicatàries han realitzat treballs en el domicili particular de l’exalcalde mentre exercia el càrrec.