L'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt (Maresme) ha rebut dos requeriments del jutjat d'instrucció número 1 de Mataró arran de la denuncia que un treballador municipal va interposar contra l'exalcalde Miquel Àngel Martínez Camarasa (CiU) el passat mes de setembre. La demanda fa referència a les polèmiques obres que l'exbatlle va fer-se a casa amb material sobrant d'una obra pública i que va encarregar a aquest treballador sense pagar-li res a canvi. Tot plegat va acabar amb el cessament de Martínez Camarasa el passat 21 de setembre. El jutge ha demanat documentació sobre la relació laboral que l’operari manté amb l'Ajuntament, i ofereix a l'ens la possibilitat de personar-se en el procediment. Fonts municipals han explicat a l'ACN que estan estudiant aquesta opció.

Fonts municipals afirmen que l'Ajuntament ja ha facilitat la informació que ha demanat el jutjat i confien que la resposta municipal sigui d'utilitat per esclarir els fets en procés d'investigació. El consitori ha mostrat la seva total disposició a continuar col·laborant en el cas. "Tenim entre els nostres eixos fonamentals aplicar el principi de transparència en tots els àmbits de gestió, com a pilar de funcionament de tota la institució", han apuntat.

L'Ajuntament ha contractat els serveis d'un advocat per personar-se en les diligències prèvies amb l'objectiu que pugui tenir accés a tota la informació que generi el procés judicial i, d'aquesta manera, poder defensar en millors condicions els interessos municipals. 

  •  Text