Una gran idea que segur que és exportable a molts altres municipis. L'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ha decidit obsequiar als comerços del municipi amb anelles per col·locar a les façanes, on els clients hi puguin lligar les seves mascotes. Així s'evita que els compradors hagin de lligar-les en fanals o senyals de trànsit, i puguin fer les seves compres amb tranquil·litat.

Es tracta d'unes plaques metal·liques dotades amb un mosquetó que els comerços i establiments poden instal·lar a les seves façanes. El disseny d'aquest accessori és segur ja que no conté elements sortints ni punxants que puguin causar danys ni als animals ni a les persones. Amb el simple mosquetó o anella de la corretja n'hi ha prou per fermar amb seguretat la mascota.

Instal·lació gratuïta

L’Ajuntament,  a més d’assumir el cost de l’anella, també es farà càrrec de la instal·lació. Dins d’aquesta campanya, impulsada conjuntament per les regidories de Comerç i de Sanitat, Salut Pública i Consum, també s’estan instal·lant accessoris per lligar a les mascotes als edificis municipals.