La Policia Local de Calella ha identificat quatre persones per intimidar amb pals un grup d'independentistes a Calella. Segons han informat fonts municipals, els fets van tenir lloc dijous passat a les vuit del vespre quan els identificats van arribar a la plaça Catalunya amb un camió i portant banderes espanyoles i van treure l'estelada que hi havia penjada en aquest punt de la població.

Ciutadans que hi havia a l'indret en aquell moment els van demanar explicacions i va iniciar-se una discussió entre els dos col·lectius antagònics. Una agent de la Policia Local que estava fora de servei es va apropar i, desprès de mediar amb les dues parts, els ocupants del camió van marxar. Els Mossos han obert una investigació per esclarir els fets tot i que han informat que per ara no els consta cap denúncia.

Segons diverses informacions, els autors de les amenaces formaven part del grup Segadors del Maresme, que es dedica a despenjar símbols independentistes de les places i dels carrers, entre altres accions contra el moviment sobiranista. Segadors del Maresme, però, ha assegurat que ells no van prendre part de cap acció a Calella, i que el Maresmenc Santiago Pulido, una de les persones identificades i protagonista d'accions similars en el passat, no forma part del grup. 

La polèmica va tenir lloc mentre a l'N-II més de 300 ciutadans participaven en una marxa lenta en contra de la presència de la Guàrdia Civil a Catalunya. En paral·lel, un centenar de persones a favor de la unitat d'Espanya es va concentrar davant de la caserna de la policia espanyola. Els Mossos d'Esquadra van muntar un ampli dispositiu policial evitar que els dos grups es trobessin i aquestes protestes van finalitzar sense incidents destacats.