Troballa increïble la que han localitzat els Mossos d'Esquadra en un pis a Premià de Mar. La policia va detenir els eu propietari per no respectar un ordre d'allunyament de la seva mare. En entrar al seu immoble, hi van trobar dues serps de cascabell i 28 aranyes verinoses, entre elles taràntules i vídues negres. 

La tinença d'animals perillosos ja havia estat el motiu pel qual es va procedir a la detenció a l'home, un veí de 23 anys de nacionalitat espanyola. El jove havia anat a casa de la dona portant amb ell serps i taràntules. Quan van entrar al domicili de l'home hi van trobar dues serps de cascavell, Crotalus atrox, i 28 aranyes verinoses. Les serps estaven guardades en dos terraris que tenien sistemes de tancaments amb greus deficiències de seguretat i les aranyes es trobaven dins de pots que no estaven precintats. A banda, el propietari no disposava d’assegurança ni dels permisos necessaris. Tampoc les instal·lacions eren les adequades per tenir aquest tipus d’animals.

 

El dia 20 de juny agents de la Unitat Regional de Medi Ambient de Granollers (URMA), van intervenir les dues serps i les 28 aranyes i les van lliurar en un centre que col·labora amb el Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC) per a la creació d’antídots per verins. Entre les 28 aranyes intervingudes, majoritàriament taràntules i vídues negres, hi havia un exemplar de Lexosceles Reclusa, més coneguda com la aranya violinista, una de les aranyes més verinoses del món. El detingut va passar a disposició judicial el dia 26 de juny pel trencament de condemna i també se’l va denunciar per una infracció administrativa per tinença il·legal d’espècies perilloses, la qual li pot suposar una sanció que oscil·la entre els 401 i els 2.000 €.