Un agent dels Mossos d'Esquadra va resultar ferit després de ser agredit per un grup de joves a Premià de Mar. Els fets, segons va avançar l'Agència EFE i han confirmat fonts dels Mossos, van tenir lloc dissabte dia 9 cap a les 20h. L'agent estava fora de servei i va ser agredit pels joves amb la seva pròpia porra després que aquests li prenguéssin.

Segons la Policia de la Generalitat, l'agent estava fora de servei i, per tant, sense uniforme, caminant per la Gran Via de Premià de Mar. A l'alçada del mercat muncipal va veure com un grup de joves increpava a les persones que passaven per aquest cèntric punt del municipi maresmenc.

Davant d'aquesta situació, el Mosso va acostar-se als joves per intervenir en l'altercat que estaven provocant. La discussió es va acalorar i l'agent va treure la seva porra. Els joves, però, li van prendre, i la van utilitzar per agredir-lo.

El policia va acabar resultant ferit al cap i va ser traslladat a un centre hospitalari. Els Mossos han obert una investigació per aclarir els fets i de moment no hi ha cap detingut.