Un agent dels Mossos d'Esquadra de 57 anys, veí de Premià de Mar i destinat a la comissaria d'aquest municipi maresmenc, ha mort per coronavirus. Així ho ha explicat el cos policial a través del seu compte de Twitter. El cos ha traslladat el condol a familiars, compays i amics. "Tot i la nostra tristesa i dolor, continuarem treballant amb la mateixa fermesa al servei dels ciutadans", ha afegit.

Per la seva banda, el conseller d'Interior, Miquel Buch, ha traslladat el condol als familiars i amics de l'agent, així com "tota la solidaritat i un agraïment profund a tots els mossos que treballen cada dia per protegir-nos". L'agent estava destinat a la comissaria de Premià de Mar.

66 casos positius entre els Mossos

Es tracta de la primera víctima mortal que es produeix en el cos policial català a causa de l'epidèmia del virus covid-19. Entre els més de 17.000 mossos hi ha 1.402 agents confinats a casa i 66 han donat positiu en covid-19.

Al conjunt de l'Estat, segons dades d'aquest divendres, s'han sumat 769 nous morts per coronavirus en 24 hores, arribant a les 4.858 defuncions i superant els 64.000 positius