620 comensals van gaudir d’un sopar solidari i del concert del grup PorFin Viernes el passat 19 de juliol a la platja del club d'El Balís. El sopar ‘El Balís Solidari’ pretenia recaptar fons per a tres entitats relacionades amb el club: ASSIS Centre d’Acollida, Germans Franciscans de la Creu Blanca de Llavaneres i la campanya Fem un Box Para Los Valientes, que El Balís va posar en marxa l’any passat i que porta ja recaptat vora 15.000 dels 50.000€ que es necessiten per finançar un box totalment equipat pel Pediatric Cancer Center de Sant Joan de Déu.

En total es van recaptar 11.329 euros, dels quals 7.854 van ser donatius directes de la venda de tiquets i consumicions, 975 recaptats directament per al projecte de Sant Joan de Déu i una aportació directa d’El Balís de 2.500€.

Les entitats rebran: 1.500€ per l’ASSIS Centre d’Acollida; 2.500€ pels Germans Franciscans de la Creu Blanca de Llavaneres i 6.819€ per la campanya Fem un Box Para Los Valientes de Sant Joan de Déu.

A més de la solidaritat dels assistents al sopar, també es va comptar amb els col·laboradors habituals i nous patrocinadors. Van contribuir-hi Bodegues Torres, Adis, Saborit, Turris, Casa Gay, Barna Porters, Quadis, Alta Alella Mirgin, Boca Balís i PorFinViernes.