Els Mossos d'Esquadra encara no han pogut identificar i detenir l'autor de la brutal agressió sexual a una dona el passat 28 de desembre als entorns de l'estació de tren de Sant Andreu de Llavaneres. La policia, però, també busca a tres persones més, que haurien estat testimonis de l'atac però que no haurien prestat cap mena d'auxili a la víctima.

El cas està sota secret de sumari i els Mossos no han desvelat oficialment cap detall de la investigació. Però segons publica el diari La Vanguardia, i confirmat a Capgròs per fonts properes a la investigació, un mínim de tres persones que passejaven pel camí que hi ha entre les vies del tren i el mar, on la dona va ser atacada i violada, van fugir del lloc dels fets sense aturar-se a ajudar la víctima. La dona es trobava a les roques de l'espigó, malferida després que l'atacant, a més d'abusar sexualment d'ella, l'hagués colpejada brutalment a la cara.  

La víctima és una dona d'entre 40 i 50 anys i veïna de Mataró que anava a la feina per un camí que transcorre paral·lel al mar i a les vies del tren, entre les estacions de Mataró i Llavaneres. L'agressor l'hauria sorprès a tocar del pas soterrat de les vies, a l'alçada de la mateixa estació de Rodalies de Llavaneres. Segons alguns dels testimonis que la van socórrer, la brutalitat de l'agressió va deixar la dona amb la cara desfigurada i va haver de ser traslladada a l'hospital.