La Policia Local de Dosrius i els Mossos d'Esquadra van detenir a finals de l'any passat un home vinculat presumptament a una banda criminal que es dedica a robar a cases del Maresme. La detenció es va produir en un control de seguretat que els dos cossos policials van habilitar al Camí del Corredor, entre Dosrius i Llinars del Vallès. Els agents van observar com un vehicle s’apropava a la zona del control policial i quan mancaven pocs metres per a la seva arribada, dos ocupants del vehicle fugien precipitadament cap a zones boscoses i en direcció contrària al control policial.

El conductor del vehicle va maniobrar per intentar fugir del lloc, però els policies van poder interceptar el vehicle i detenir-lo. Segons la versió policial, l'home va posar en perill la integritat dels agents amb les seves maniobres al volant. En ser detingut va opsar resistència activa per impedir l'actuació policial. 

El detingut, que segons ha avançat La Vanguardia seria albano-kosovar, és un presumpte membre d’una banda criminal que actuava a la zona i que presentava un ampli llistat d’antecedents delictius; entre ells, robatoris amb força.  L’actuació es produeix dies després de la reunió de treball mantinguda entre l’Ajuntament de Dosrius i representants de la Policia Local i de l’Àrea Bàsica Policial (ABP) dels Mossos d’Esquadra de Mataró per activar noves accions encaminades a combatre l’onada de robatoris al municipi i al conjunt del Maresme. L'home, malgrat els seus antecedents, ha quedat en llibertat amb càrrecs, mentre que els altres dos ocupants del vehicle segueixen fugats.