Comissions Obreres ha denunciat en una nota de premsa la falta d'efectius de la Policia Local de Dosrius i les condicions laborals del cos, després que en els darrers dies hagin aparegut diverses notícies alertant sobre successos i problemes d'inseguretat. "Les propostes per part de l’equip de govern actual no han estat suficients per a millorar les condicions de treball dels agents policials i malauradament aquesta situació acaba repercutint en els ciutadans", relaten en un comunicat. Afegeixen, a més, que malgrat tenir una plantilla insuficient, la policia ha "estat donant cobertura al servei durant més d’un any de manera continuada, realitzant serveis extraordinaris que finalment han provocat la sobrecàrrega de treball".

Aquest elevat volum de serveis extraordinaris,  que impedeix  la conciliació familiar dels funcionaris públics, amb dificultats per a ser retribuïdes i en unes condicions econòmiques irrisòries, relaten, han coincidit amb la punta de denúncies d’aquesta tardor a la localitat. La Policia Local no compta amb els efectius necessaris per poder cobrir tots els torns de serveis, en una localitat amb més de 42 Km d’extensió, fet que CCOO reivindica des de fa temps. La plantilla actual és del tot insuficient i caldria duplicar-la per a garantir la cobertura mínima de torns.

Des de CCOO assenyalen que el servei ha estat cobert durant l'estiu amb el 50% de la plantilla, una situació "insostenible" que només permet als integrants de la plantilla actual "donar la cobertura mínima dels serveis del quadrant". Per això han presentat una reclamació als pressupostos provisonals de 2019, ja que hi ha una clara "manca de negociació en matèria de condicions de treball dels funcionaris públics".