Els Mossos d'Esquadra investiguen quinze persones, entre elles cinc del Maresme, relacionades amb els aldarulls posteriors al tall de l'AP-7 a Salt (Gironès) organitzat per Tsunami Democràtic els dies 12 i 13 de novembre. La causa està oberta per presumptes delictes de desordres públics i, en alguns casos, per atemptat contra els agents de l'autoritat, al jutjat d'instrucció 3 de Girona.

Els Mossos han citat cinc persones a la comissaria de Mataró, dues persones a la comissaria de Vistalegre de Girona i cinc més a Cerdanyola de Vallès. Totes elles tenien previst declarar entre ahir dijous i avui divendres. que declararan entre aquest dijous i demà divendres. 

Després de les investigacions de la Policia Nacional i de la Guàrdia Civil en relació als talls al Pertús i Salt del 12 i 13 de novembre impulsats per Tsunami Democràtic, ara són els Mossos els que han cridat a declarar quinze persones per presumptes delictes de desordres públics i atemptat contra els agents de l'autoritat. En concret, la policia catalana investiga els aldarulls posteriors al tall de Salt i que van acabar amb agents de la Brigada Mòbil perseguint manifestants pel centre de la localitat el matí del dia 13, després que aquests haguessin passat tota la nit ocupant la calçada de l'AP-7.