Si hi ha una cita gastronòmica de referència al Maresme, és la Mostra Gastronòmica de Cabrils. Ja fa més de tres dècades que se celebra, aplegant amants de la gastronomia tant d’arreu de la comarca com del conjunt de Catalunya. Tal i com diuen els organitzadors, es tracta d’un “esdeveniment gastronòmic, turístic i social de primer nivell”.

Com és habitual, se celebra en el marc de la Festa Major de Santa Helena. Enguany, en aquesta 32a edició de la mostra, les dates escollides són del 16 al 19 d’agost i reunirà gairebé una seixantena d’estands. 14 d’ells seran de restauració, quatre de vins i caves d’Alella, vuit de comercials, cinc d’entitats del municipi i els 25 restants de parades d’artesans. S’espera que, com en les edicions anteriors, la xifra de visitants superi els 15.000 durant aquests quatre dies.

La Mostra Gastronòmica “potencia una fusió entre aromes, sabors i música que amenitzaran les nits de mitjans d’agost convertint-les en una experiència per a gaudir-la amb els cinc sentits”, destaquen els promotors de l’esdeveniment. L’organització de la Mostra Gastronòmica va a càrrec de l’ Ajuntament de Cabrils i amb la col·laboració la Diputació de Barcelona, juntament amb el Consorci DO Alella, Sorli, Font Vella i Damm. La Mostra se celebra a l’escola L’Olivera (Av. de les Escoles, 20). Divendres dia 16 obre de 20 a 20.30h i la resta de dies, de 19.30h a 23.30h.