L'Ajuntament de Cabrera de Mar repartirà un mínim de 30.000 euros entre totes les unitats familiars empadronades al municipi un cop finalitzi el període de confinament pel coronavirus. Els diners s'entregaran en un val i només es podran gastar en comerços, bars i restaurants de la localitat.

Amb aquesta mesura el consistori vol compensar els veïns confinats i ajudar els establiments a recuperar part dels ingressos perduts durant el període de confinament. Totes les botigues que no siguin de productes de primera necessitat, així com bars i restaurants, estan obligats a tancar de cara a evitar la propagació de l'epidèmia i col·laborar en mantenir la gent a casa seva. 

Les mesures a Mataró

La capital del Maresme s'ha mostrat fins ara menys concreta en les ajudes que destinarà als afectats pel coronavirus. Dimecres passat va anunciar que estudiaria mesures com ara mecanismes per compensar serveis que no es presten de la forma habitual, com ara el Mataró Bus i recollida de residus.També s'estudia la possibilitat d’ajornar els terminis de pagament dels impostos, tributs i taxes municipals previstos al calendari fiscal, així com garantir la diligència de la tramitació en temes com les factures a proveïdors.