L'àmbit de Can Doro acollirà en en el futur la biblioteca municipal d'Argentona, en un edifici on també hi tindran cabuda l'Arxiu municipal i Ràdio Argentona. El consistori vol que el citat edifici sigui "innovador, de disseny atractiu, sostenible i de qualitat arquitectònica". Premises sota les quals ha convocat un concurs d'idees per escollir la proposta arquitectònica que servirà de referència per a la construcció de l'edifici municipal.

El concurs obert per l'Ajuntament reclama que els projectes arquitectònics que es presentin tinguin en compte  l'entorn històric, amb la proximitat de la casa Puig i Cadafalch, així com la integració dels elements catalogats de la zona, com les mines de la Font de Sant Domingo, per a l'edificació d'aquest nou equipament que ha d'esdevenir un pulmó revitalitzador de l'activitat del centre de la vila.

A banda d'encabir la nova biblioteca municipal, el servei d´arxiu i l´emissora de ràdio, el projecte també contempla una plaça i un aparcament subterrani. La previsió és que l'edifici que encabirà els tres serveis ocupi una superfície construïda d'uns 2.340 metres quadrats, i l'aparcament en subsòl es planteja en dues plantes i una superfície de 1.800 metres quadrats. La inversió estimada per a la construcció d'aquest nou equipament se situaria al voltant dels sis milions d´euros, pels quals el consistori buscarà suport d'altres administracions.