La regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Argentona i el Col·lectiu Sense Portes han acordat traslladar la propera edició del Festival Sense Portes 2020 al primer cap de setmana d’octubre.

Aquest certamen d’arts de carrer estava agendat al calendari a finals del mes de maig. La complexa conjuntura que es viu aquestes setmanes per la crisi sanitària provocada pel coronavirus ha obligat l’organització a moure la data i portar el festival a la tardor, tal i com es va fer amb els espectacles de la temporada estable de La Sala que havien de tenir lloc abans de l'estiu i que es van moure als mesos d'octubre i novembre. El Festival, doncs, se celebrarà concretament del 2 al 4 d’octubre, quan es confia que la situació hagi tornat a la normalitat.

Els responsables de l’àrea de Cultura han estat en contacte amb les companyies i grups que prendran part al Festival Sense Portes per tal de consultar-los la disponibilitat.

Des de l’Ajuntament d’Argentona es manté el ferm compromís de seguir promocionant la cultura  i en aquesta línia es faran tots els esforços possibles per continuar apostant i donar suport als professionals i grups d’arts de carrer del territori.

Un festival a cel obert

El Festival Sense Portes pretén ser un festival obert on les companyies d’arts de carrer vinguin a presentar les seves propostes dins l’espai urbà de la Vila d’Argentona. El Festival Sense Portes vol ser un espai obert, no només a les companyies, sinó al públic assistent. Aquest descobrirà propostes d’arts de carrer -sovint per sorpresa-, tot passejant pels carrers de la vila.