Els Bombers de la Generalitat de Catalunya es troben a la recerca d'una persona desapareguda que, segons les primeres informacions, va ser arrossegada aquesta nit per la pluja a la riera d'Arenys de Munt. L'avís es va produir a les dues de la matinada, i des de llavors diverses dotacions dels bombers han estat fent la cerca durant tota la nit, tant a peu com amb vehicles.

De moment no hi ha hagut sort. Ara hi haurà el canvi de torn i des del cos esperen que amb l'arribada de la llum del dia sigui més fàcil seguir amb la cerca, ja que les condicions meteorològiques han estat molt complexes durant tota la nit al Maresme i arreu de Catalunya. Segons han explicat a Catalunya Ràdio, l'home té 70 anys.

Aquest és l'avís més greu dels més de 130 que s'han fet durant tota la nit a la comarca, i que segurament creixeran amb número perquè alguns dels contratemps que s'estan veient a xarxes socials de murs caiguts i inundacions encara no havien arribat als bombers o no s'hi havien pogut posar, ja que hi ha gairebé 500 avisos només a l'àrea metropolitana de Barcelona.