Els Mossos d'Esquadra van detenir diumenge a la nit un home vinculat presumptament a la mort per homicidi violent de la seva mare. Segons va avançar Radio Arenys, els fets van tenir lloc  a un domicili de la part alta del municipi maresmenc. La jutgessa ha decretat secret de sumari i els Mossos d'Esquadra, que investiguen els fets, no faciliten cap informació al respecte. El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya confirma que ha obert acta per un cas d'homicidi violent però tampoc s'ha pronunciat sobre els fets, ja que el detingut encara no hauria passat a disposició judicial. 

Segons ha publicat el diari La Vanguardia, el detingut hauria estat convivint amb el cadàver de la seva mare durant més d'una setmana i, en ser descobert per la policia, hauria intentat fugir pels patis interiors de l'immoble on resideix.  

EFJ0j4UWkAApkEb

Lectura del manifest

Ahir dilluns va tenir lloc un minut de silenci davant l'Ajuntament d'Arenys de Mar, on desenes de persones es van reunir per mostrar el seu rebuig i condemna a l'homicidi de la veïna arenyenca. L'alcaldessa, Annabel Moreno, va llegir un manifest de condemna.