Arenys de Mar ha patit un augment de robatoris i petits furts en les darreres setmanes, que han afectat sobretot a les persones grans. L’Ajuntament reconeix la situació i ha anunciat un conjunt de mesures per neutralitzar-ho. Està previst augmentara el patrullatge de la Policia local, de manera especial a la franja horària del capvespre. Aquest increment de presència policial es farà amb el suport de Mossos d’Esquadra que reforçaran la seva presència als carrers d’Arenys en funció de la seva disponibilitat. 

D’altra banda es crearà la figura dels agents cívics, que s’incorporaran les properes setmanes i tindran presència al carrer per donar suport a les persones i també respondre a l’objectiu de recolzar la vigilància i la seguretat, coordinadament amb la Policia local. A més es dedicaran a la supervisió del compliment de les ordenances municipals i afavorir la convivència a la via pública.

Des de fa setmanes, arran de l’augment de robatoris a la vila, Policia local i Mossos ja havien intensificat el seu treball conjunt i presència al carrer. L’alcaldessa Annabel Moreno va reclamar ajuda al Delegat del Govern de la Generalitat.