L'alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, ha anunciat que ha contret el coronavirus. Candini (Junts per Catalunya) ho ha comunicat aquest dimarts, dia 24, a través de les xarxes socials. En una piulada a Twitter, l'edil constata que avui mateix li han confirmat el positiu en les proves del virus.

"Després de dies d’angoixa i malestar avui m’han confirmat el positiu en el test del Covid-19", constata l'alcaldesa. Candini, en tot cas, afegeix que "em trobo be tot i que abatuda. Seguiré treballant des de casa". En la mateixa piulada, Candini anima la ciutadania "a seguir les recomanacions de les autoritats sanitàries i a vetllar per les vostres famílies".

El seu anunci a les xarxes ha generat multitud de respostes, entre elles de molts col·legues polítics, com ara l'exalcalde de Mataró, Joan Antoni Baron, o el líder de Junts per Mataró, Alfons Canela, que li desitgen una ràpida recuperació.

Alcaldessa de Calella des de 2011

Montserrat Candini (Barcelona, 1957) és alcaldessa de Calella des de l'any 2011, i un dels rostres més coneguts de la política local al Maresme. A més, compta amb una llarga trajectòria política en l'àmbit de CiU, actualment Junts per Catalunya. Ha estat Senadora i ha ocupat diversos càrrecs a la Generalitat des de finals dels anys 90.