Astres

​De l'1 al 8 de desembre, per Imma del Destí

Àries

DEL 21/3 al 20/4

Hi haurà moltes ganes de poder parlar amb els vostres, i sobretot ganes de sentir-vos còmodes, o sigui que estaria molt bé que busquéssiu la manera de poder passar estones amb ells. Contactareu, també, amb gent que pensa diferent que vosaltres​.   ​     ​​

Taure

DEL 21/4 al 20/5

Tot us pot anar molt bé si tant sols feu una mica de cas als vostres instints, la qüestió és senzillament deixar fluir la vostra energia positiva i d’aquesta manera anar veient solucions als problemes. A banda d’això, pot ser que tingueu ganes de fer renovacions.  

Bessons

DEL 21/5 al 20/6

Seran uns dies una mica complicats per vosaltres, bàsicament perquè tot us farà enfadar i perquè semblarà que res es vol posar de cares, fins i tot en el tema de diners sembla que les coses van una mica fora de temps.

Cranc

DEL 21/6 al 21/7

Haureu d’anar molt en compte en el tema de diners, sembla que tenen moltes ganes de marxar de les vostres mans i us en veureu una per mantenir-los. A part d’això seran uns dies molt inestables en els que us en veureu a passar de tot tipus​.      ​​

Lleó

DEL 23/7 al 23/8

Estareu força nerviosos, i tot serà tema de coses de metges. Potser no sereu vosaltres directament els que hi haureu d’anar, al metge però igualment estareu força nerviosos pel tema. Penseu que no cal posar-se nerviós al cap i a la fi serà el que hagi de ser.  

Verge

DEL 24/8 al 23/9

Tindreu molta empenta per treballar i per tenir idees molt interessants, de fet el vostre fort aquests dies serà el d’organitzar i portar endavant un munt de coses alhora, cosa que us pot fer estalviar molt temps i us pot fer sentir molt bé​.

Balança

DEL 24/9 al 23/10

Tindreu molta serenitat i se us farà molt difícil fer les coses ràpidament, i tot és perquè necessiteu mirar-vos molt bé el que feu, voleu que tot quedi perfecte i heu de pensar que això és difícil d’aconseguir, no cal que us hi feu mala sang​​.    

Escorpí

DEL 24/10 al 22/11

Una de les coses que poden ser un problema per a vosaltres és parlar desmesuradament. Seran una dies en els que caldrà que pareu molta atenció als demés i sobretot que sapigueu callar, perquè si no us podeu trobar amb algun problema lligat a la feina​.            ​

Sagitari

DEL 24/10 al 22/11

Hauríeu de potenciar la vostra relació amb els amics, sortir una mica de festa i obrir les vostres idees als altres, de ben segur que us poden donar facilitats per portar-les a terme, cosa que us aniria perfecte.        

Capricorn

DEL 22/12 al 20/1

Directes, clars i a sobre amb el guapo pujat, no podeu demanar gaire res més si teniu ganes d’anar a lligar. Seran uns dies molt bons per convèncer a qui vulgueu del que vulgueu, això no vol dir que us pugueu passar de la rosca​. ​

Aquari

DEL 21/1 al 18/2

Aneu amb compte si heu de parlar amb els germans, més que res perquè tindreu molta facilitat a discutir amb ells i crec que és una cosa que es pot evitar perfectament. Si veieu que us venen a parlar d’algun tema una mica complicat, deixeu fer​.  

Peixos

DEL 19/2 al 20/3

Pot ser que estigueu una mica despistats i sobretot variables en les idees, bàsicament no tindreu res gaire clar, heu de mirar de centrar-vos una miqueta i buscar la manera de reafirmar més les vostres idees.