El Maresme commemora el Dia Mundial Contra el Càncer de Mama
El Maresme commemora el Dia Mundial Contra el Càncer de Mama

El Maresme commemora el Dia Mundial Contra el Càncer de Mama

La jornada, aquest dimarts dia 19, es fixa en les situacions de desigualtat i pobresa que provoca la malaltia

Aquest dimarts, dia 19 d’octubre, se celebra el Dia Mundial contra el Càncer de Mama. Coincidint amb aquesta data el Maresme organitza diverses activitats solidàries i per conscienciar la població sobre aquesta malaltia.

Enguany la campanya promoguda per l’Associació Contra el Càncer posa l’accent en la vulnerabilitat: el càncer afecta tothom, però no tothom és igual davant la malaltia. El càncer provoca moltes situacions de desigualtat i pobresa.

Cal tenir presents dades com ara que El 15% de les dones diagnosticades amb càncer de mama estan en situació d'extrema vulnerabilitat; el 34% de les malaltes han perdut la feina o s'han vist obligades a deixar-la per la malaltia; prop del 70% han perdut salari o ingressos A banda, un 46,2% de les llars afirmen que han pagat més de 5.000 € de despeses directes produïts per la malaltia.

En aquest context, al Maresme s’han dut a terme activitats com ara el Taller: Tinc dret a demanar una discapacitat, incapacitat o llei de la dependència? Que va tenir lloc el 10 de setembre. El 25 d’octubre, el Punt Comarcal del Maresme de l’Associació Contra el Càncer realitzarà un taller de cures estètiques i tècniques d'automaquillatge, i un altre taller orientat a pacients oncològics sobre modalitats de col•loació de mocador. Inscripció prèvia a la web de l’associació: contraelcancer.es

 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive