Un dels nous quiròfans de l'Hospital de Mataró. Foto: Consorci Sanitari del Maresme
Notícies relacionades
Un dels nous quiròfans de l'Hospital de Mataró. Foto: Consorci Sanitari del Maresme

L’Hospital de Mataró renova íntegrament dos quiròfans

El Consorci Sanitari del Maresme hi ha invertit 170.000 euros i té previst renovar la resta de quiròfans de l'Hospital en els propers anys

L'Hospital de Mataró ha renovat totalment dos dels seus quiròfans. El Consorci Sanitari del Maresme, ens gestor del centre, hi ha invertit 170.000 euros, amb l'objectiu de millorar la qualitat de l’atenció al pacient i la forma de treballar dels professionals

Les obres s’han dut a terme durant l’estiu i els quiròfans afectats ja han entrat en funcionament. S'han instal·lat noves torretes d'anestèsia i cirurgia amb pantalles integrades, a més de noves llums quirúrgiques LED i un sistema d'il·luminació perimetral LED regulable, que milloren la visualització i el confort i redueixen el consum elèctric. 

Les actuacions de millora continuaran els propers anys a la resta de quiròfans, de la mateixa forma que ja es fa també amb les Unitats d'Hospitalització. Aquestes obres de renovació van en paral·lel al projecte d’ampliació del bloc quirúrgic, amb la que es construiran dos nous quiròfans (en total hi haurà 11), una nova àrea de reanimació i una nova Unitat de Cirurgia Sense Ingrés més gran i més moderna.

Aquesta ampliació finalitzarà el 2024 i, juntament amb la construcció d’un nou hospital de dia oncològic, està emmarcada dintre del procés d'inversions realitzades per Infraestructures de la Generalitat amb una inversió de 10 milions d’euros.

Comentaris (2)

Carme Fa 11 mesos
Perfecte que renovin els quiròfans: seria d'agraïr que renovessin també l'atenció als usuaris i escurssessin les llistes d'espera.
Encarna Fa 1 any
Que bien Mataró lo necesitaita somos muchas

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive