Com acompanyem els infants quan descobreixen la mort?
Notícies relacionades
Com acompanyem els infants quan descobreixen la mort?

Com acompanyem els infants quan descobreixen la mort?

Cabré Junqueras entrega una beca en innovació en l’àmbit final de vida i dol per a una investigació sobre psicologia infantil davant la mort

Cabré Junqueras ha entregat aquest desembre una prestigiosa beca, 'innovació en l'àmbit de final de la vida i dol 2022', durant la I Jornada d'Innovació, duta a terme per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, sota el títol, 'Una necessitat, una solució de valor'. Els citats i reconeguts serveis funeraris van lliurar aquesta menció, la qual reconeix el següent projecte d'investigació: 'Com acompanyem els infants quan descobreixen la mort?', confeccionat per Jessica Galán, Jordi Romero i Mireia Carmona. 

La beca va ser proclamada el passat 2 de desembre, en la I Jornada d'Innovació, dibuixada per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva. La ponència va abraçar un total de 19 projectes innovadors, 10 sobre innovació en serveis i processos assistencials i 9 en innovació, transformació digital i ús de dades. Més de 60 professionals, majoritàriament de la Corporació, però també d'altres centres sanitaris de la Regió Sanitària de Girona, van participar de la jornada

Innovació en psicologia

La beca lliurada per Cabré Junqueras, 'innovació en l'àmbit de final de la vida i dol 2022', que premiava el projecte, 'Com acompanyem els infants quan descobreixen la mort?', forma part d'un quadre d'honor que es completa a partir dels següents títols i projectes: premi a la millor comunicació en innovació en serveis i processos assistencials pel projecte d'investigació, 'Com t'agradaria que fos la CSMS el 2023? Experiència del pacient', premi a la millor comunicació en innovació, transformació digital i ús de dades, pel projecte d'investigació, 'HomeConnect. Plataforma per a professionals d'Atenció Domiciliària que permet la integració i l'intercanvi de dades en temps real'.

Pel que fa a les beques, beca al millor projecte d'innovació en processos assistencials pel projecte, 'ACUPCAP. Acupuntura com a eina per tractar l'ansietat i reduir la utilització de benzodiazepines, en un centre d'atenció primària', beca al millor projecte d'innovació en transformació digital, pel projecte, 'Atenció sanitària basada en valor. Projecte de telemonitorització de pacients en tractament de medicació hospitalària de dispensació ambulatòria' i premi a la millor comunicació resident 2022 pel projecte, 'Rastreig massiu de dades: una segona oportunitat'.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive