La beca premia el millor treball en l’àmbit de Ciències de la salut
La beca premia el millor treball en l’àmbit de Ciències de la salut

capgros.com

Beca Georgina Barbosa al millor treball de Fi de Grau en ciències de la salut

La primera edició de la beca promoguda per la Fundació Barbosa-Petit de Mataró es lliura el 7 d’abril i se centra en les malalties mentals

La Fundació Barbosa-Petit ha promogut la Beca Georgina Barbosa de Treballs de Fi de Grau, destinat a premiar el millor treball en l’àmbit de Ciències de la salut presentat durant el curs acadèmic 2019-2020 o 2020-2021. La Beca té com objectiu principal promoure l’interès per la recerca entorn a les temàtiques relacionades en l’àmbit de Ciències de la Salut.

La Beca vol retre homenatge i mantenir viu el record de Georgina Barbosa que va ser part important de l’ànima fundacional de la Fundació Barbosa-Petit i creadora d’un estil de fer i manera de viure la vida amb una malaltia crònica digne d’admirar.  La beca se centra en els treballs de Fi de Grau al voltant de les malalties mentals, i es dotarà amb 500 euros el Treball Final de Grau premiat. El lliurament de la Beca Georgina Barbosa es farà en un acte a Ca l’Arenas de Mataró, el dijous dia 7 d’abril a les 19h.

Dijous 7 d’abril, a les 19h a Ca l’Arenas (carrer d’Argentona 64, Mataró)

La Fundació Barbosa Petit, nascuda l’any 2018, se centra en l’atenció als malalts crònics i als seus familiars. Teresa Petit, vídua del doctor Jacint Barbosa, va ser l’impulsora de la Fundació, Amb vocació de servir a Mataró i el Maresme, que promou i realitza tota classe d’activitats i serveis per a les persones amb diversitat funcional, malalties cròniques o minoritàries, i persones en situació de risc d’exclusió social; i també per a les seves famílies cuidadores, a fi que obtinguin el màxim grau d’autonomia personal i d’integració social.

Comentaris (1)

Maria Carme Fa 2 mesos
Ja era hora de que es produís a Mataró una noticia tant positiva com aquesta!! Espero que tingui mes ressò als medis i es doni a conèixer tant com les tonteries que omplen els diaris i les xarxes! Felicitats!

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive