Enquesta: La vacunació hauria de ser obligatòria per a tots els treballadors?
Enquesta: La vacunació hauria de ser obligatòria per a tots els treballadors?

S'aprova la vacunació per a grups de 12 a 39 anys, que es podrà solapar

Per qüestions organitzatives es podrà anar solapant la captació de diferents grups, mantenint l'ordre d'edat descendent

La Comissió de Salut Pública ha aprovat aquest dimarts que es pugui solapar la vacunació contra la covid-19 dels grups d'edat que queden per vacunar. En concret, a la pròxima actualització del Pla de Vacunació, la vuitena, s'inclouran els grups de 30 a 39 anys, de 20 a 29 i de 12 a 19.

La Comissió argumenta que atesa la major disponibilitat de vacunes en les pròximes setmanes, la situació epidemiològica actual i l'entrada al període estival, i per qüestions "organitzatives i de factibilitat", es podrà "anar solapant" la captació de diferents grups, "mantenint l'ordre d'edat descendent". En aquest sentit, la Comissió considera "fonamental" insistir en la captació de les persones de 40 i més anys que encara no s'han vacunat.

D'altra banda, la Comissió de Sanitat Pública també ha analitzat la tasca que s'està fent per actualitzat l'anomenada 'Estratègia de detecció precoç, vigilància i control de covid-19', un document que es durà a votació en la pròxima reunió.

Finalment, un altre dels temes dels quals s'ha informat a la Comissió de Salut Pública és la necessitat de "prioritzar" la vacunació d'adolescents a partir de 12 anys que pertanyin als grups de grans dependents i condicions de molt alt risc, després de l'aprovació de la vacunació per a aquest grup d'edat el 31 de maig passat.

Arxivat a:

Comentaris (1)

Marta Granota Fa 5 mesos
Es una tragèdia que la gent es deixi vacunar sense haber rebut la informació adient...aviat en patirem les conseqüencies.

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive