Rehastet. Foto: RG

Rehastet, 50 anys cuidant la salut dels pacients de Mataró i Maresme

Contingut Patrocinat FOTO PORTADA: Rehastet. Foto: RG

Compten amb un dels serveis de traumatologia més potents de la ciutat i estan creixent en serveis com la salut mental amb l’objectiu de aconseguir una cura integral per al pacient.

Rehastet compleix 50 anys, i ho fa com un dels centres mèdics de referència a Mataró i Maresme.  Nascut l’any 1972 com un espai de rehabilitació i estètica, poc després el centre van enfocar-se també a la atenció del accidents de treball i a les consultes del Montepio tèxtil. Mes endavant el centre va enfocar-se a la Traumatologia i a les revisions mèdiques de permisos de conduir, molt demandats a l’època. L’èxit de la seva tasca els va fer créixer i moure’s a un nou espai per ampliar, també, l’oferta mèdica que tenien entre mans.

Des del 1985 es troben al Camí de la Geganta, on han estat un pilar la traumatologia i les urgències tan laborals com escolars, esportives, tràfics i de mútues privades, gràcies a la gran amplitud d’hores d’atenció i la capacitat d’atendre d’urgències, un dels seus trets diferencials.

També van ser pioners en el servei de Revisions i Certificats mèdic per als permisos de conduir, armes, nàutica i d’altres.

 

Molt més que traumatologia

Però Rehastet és molt més. S’han anat incorporant consultes mèdiques de varies especialitats entre elles la medicina esportiva, un camp molt important del que cal les millors atencions mèdiques per evitar ensurts, sobretot ara que cada vegada més gent fa esport a totes les edats i de tot tipus.

També s’han consolidat amb un servei de radiodiagnòstic molt potent amb la incorporació també del Servei de Densitometries òssies que permet oferir el millor servei en aquest camp. A més, des de la pandèmia han ampliat especialitats amb la psiquiatria i la psicologia com una eina molt demandada.  La salut mental és un pilar d’una societat castigada pels últims esdeveniments i Rehastet ofereix la millor ajuda possible.

Si a això se li afegeix la seva tasca imprescindible en temes de rehabilitació, revisions mèdiques generals i la capacitat de treballar amb totes les mútues de salut, el resultat final és el de donar sentit al seu lema: el més important és la teva salut.

 • Contacta aquí amb Rehastet per a qualsevol consulta vinculada amb la teva salut

Rehastet 4
FOTO: Rehastet 4

Per què escollir Rehastet

Una de les claus a l’hora d’escollir Rehastet per alguns dels seus múltiples serveis està en un equip de professionals de primer nivell. Més de 35 professionals sanitaris que han sabut combinar des del primer dia de 1972 fins ara la seva alta qualificació tècnica amb un tracte personalitzat i de gran professionalitat. I això aplica també a l’equip d’administració, recepció i personal de neteja, que treballen tots a una per proporcionar la millor atenció des del moment que un pacient entra a les instal·lacions.

A més, l’ús de la millor tecnologia marca la diferència a l’hora d’aconseguir extreure els resultats que es necessiten en cada moment. La tecnologia de diagnòstic i tractament és d’avantguarda, buscant sempre les millors eines per un millor resultat.

rehastet densitòmetre 2
Un densitómetre, tecnologia a primera línia
 

Tot això, amb tres voluntats que marquen la filosofia de Rehastet en aquests 50 anys. Són aquests:

 • Millorar la qualitat de vida de les persones solucionant problemes mèdics
 • Donar un tracte diferenciat i personalitzat per a cada un dels pacients
 • Donar resposta a qualsevol inquietud o dubte relacionat amb la salut mental  i la medicina esportiva

Rehastet 3
FOTO: Rehastet 3

La importància de la medicina esportiva: federats i no federats

La medicina esportiva és un àmbit cada vegada més necessari en la nostra societat. No només per la gran quantitat d’equips i esportistes federats que hi ha, sinó també per com l’esport s’ha anat expandint a totes les edats i en altes intensitats. Des de Rehastet destaquen que la pràctica d’esport és cada vegada més present, i que és necessari fer revisions no només a posteriori, sinó també amb previsió. Una prova d’esforç pot donar resposta a molts dubtes i inquietuds que val la pena tenir resolts abans de posar-se a fer sortides en bicicleta, maratons i molt més. Fer esport és sa, però cal saber quin és l’estat del cos i de la salut de cadascun, i això és simplement imprescindible per practicar esport de forma segura.

Passa el mateix amb els esportistes federats. La responsabilitat dels clubs esportius i dels propis esportistes ha de passar per fer-se revisions periòdiques i complertes que assegurin la màxima tranquil·litat possible. I en això treballa Rehastet des de 1992, quan es va fer una aposta en aquest camp.

 • Contacta aquí amb Rehastet per a qualsevol consulta vinculada amb la teva salut

Rehastet 5
FOTO: Rehastet 5

Els reptes de futur

Per a Rehastet, 50 anys només són el principi. L’objectiu és tractar els pacients com a casa, perquè quan venen no és per gust, i fer que el servei estigui a l’alçada de les expectatives. Una atenció personalitzada i personal. A més, segueixen impulsant la psicologia i psiquiatria com un pilar imprescindible de la salut dels pacients i reforçar el missatge de prevenció i revisió necessari en el món de l’esport esmentat anteriorment. Fer el que ja fan, però sense parar de millorar. Com sempre ha sigut durant 50 anys. I per molts més.

Dades de contacte

Rehastet 11
FOTO: Rehastet 11

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
 • Capgròs Comunicació, SL
 • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
 • Telf:93 790 45 46
 • info@capgroscomunicacio.com
 • redaccio@capgros.com
 • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive