Oftalmologia a l'Hospital Clínic Maresme.
Oftalmologia a l'Hospital Clínic Maresme.

Contingut Patrocinat

Oftalmologia integral i per a la família a Hospital Clínic Maresme

L’Hospital privat de Mataró i Maresme ofereix un servei que integral cobreix visites, diagnosis i també quiròfan

L’Hospital Clínic Maresme amplia els seus serveis per consolidar-se com una aposta integral per a tota la família i per a la salut. El centre, que forma part del grup Creu Groga, ha incorporat a les seves especialitats tot el relacionat amb l’oftalmologia per a petits i grans, amb un tret diferencial que els fa gairebé únics: la capacitat de cobrir visites, diagnosis, proves i també el servei de quiròfan que forma part del grup. Tal i com recalca la doctora Míriam Carbajal, cap de l'àrea d'oftalmologia, el fet que sigui un hospital "permet oferir cirurgies i estància  hospitalària de 24 hores en habitació i per tant, seguir tot el procés necessari en cada cas sense sortir de la comarca".

L’equip que conforma l’especialitat d’oftalmologia a l’Hospital Clínic Maresme està format per un grup de professionals que es coneix de fa temps i que té una dilatada experiència, construint sinèrgies on tots els serveis i necessitats dels diversos departaments conflueixen, segons explica Carbajal, de manera "òptima per acabar oferint el millor de cadascú al pacient, que és del que es tracta".

Hospital Clínic del Maresme 22
Un equip de professionals amb llarga experiència.
 

Serveis per a totes les necessitats

Dins del departament d’oftalmologia es tracten tot tipus de subespecialitats com poden ser pediatria, retina, glaucoma, superfície ocular, refractiva, parpelles, oculoplàstia, estètica ocular, neuroftalmologia i cirurgies diverses. Estan capacitats per fer tot el referent a cirurgies introculars, cataractes, retines, estrabismes i parpelles entre d’altres, tot en el mateix centre. De fet, és l’únic centre del Maresme amb intervencions de retina.

Un servei oftalmològic pediàtric cabdal; un espai per a tota la família

La idea de tenir "un servei d’oftalmologia pediàtric és cabdal per entendre l’Hospital Clínic Maresme com un lloc per a tota la família". En moltes ocasions, una primera valoració dels més menuts de la casa acaba derivat a subespecialitats com aquesta, pel que ells directament treballen amb un programa personalitzat per poder fer la primera valoració dels infants i els seus tractaments sense haver de passar per més visites del compte. Si en una visita es detecta un problema, aquest ja es deriva directament a l’especialista per fer-ne el seguiment que pertoqui.

 

Cita prèvia i flexibilitat horària

L’Hospital Clínic Maresme treballa en el departament d’oftalmologia amb cita prèvia, cobrint diversos dies amb matins i tardes per oferir el màxim d’opcions possibles. A més, compten amb el servei d’urgències del centre que sempre pot servir per atendre qualsevol contratemps que no pugui esperar a una cita concreta.

Hospital Clínic del Maresme 12
Per a totes les edats
 

Treballen amb totes les mútues disponibles i també amb clients particulars, tot plegat oferint la seva dilatada experiència com a principal valor diferencial  d’un equip conformat per la doctora Míriam Carbajal, el doctor Gabriel Arcos, el doctor Joel Suárez, la doctora Olga Álvarez, la doctora Noelia Barriga i l'especialista en parpella i estètica ocular, Doctor Joan Oliveres.

Comentaris (4)

Joaquin López Fa 21 dies
Tinc la mutua Asisa MUFACE,contempla els vostres serveis? Gracies
Olga Fa 23 dies
tengo 58 años y presbicia,astigmatismo,y necesitos gafas para leer mas de 5 minutos,quisiera saber si es posible operar.Ademas tengo parpados bastante caidos desde hace casi 2 años y tambien me gustaria saber si es posible repararlos con alguna intervencion y sus costes aproximados.Gracias.
Miriam carbajal Fa 22 dies
Hola, cada caso es distinto y hay que valorarlo de forma individualizada. Es posible operar tanto los párpados como la presbicia. Si pides cita con uno de nuestros especialistas podemos informarte de todo.
Josep Fa 23 dies
Aquesta especialitat está coberta per la mutua ASISA. Tambe en cas de intervenció ?. Gracias
Dra. Carbajal Fa 22 dies
Hola, habitualment les proves i la visita queden cobertes per la mútua, la intervenció depen de la pòliça. Podem fer una valoració del cas i t'informem de tot.
Tony Mirats Fa 26 dies
Tin hipermetropia, i estic bastant futur de la vista, en podrien visitar i do ar-me diagnòstic i posible operació ull dret eztigmatisme greu, quedó a l'espera
Miriam carbajal Fa 23 dies
Estarem encantats de veure't. Demana visita amb el nostre especialista en cirugia refractiva el dr. Arcos. 937 41 88 00.
Miriam carbajal Fa 23 dies
Bon dia, estarem encantats de veure't demana hora amb el dr. Arcos, el nostre especialista en cirugía refractiva. 937 41 88 00

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive