Rejovenir la mirada.
Notícies relacionades
Rejovenir la mirada.

Contingut Expert

Estètica ocular: com mantenir una mirada jove

Clínica Badia explica diversos tractaments i accions que es poden fer per rejovenir la mirada.

És ben sabut que a través de la mirada comuniquem les nostres emocions, sentiments i estats d'ànim com l'alegria, la tristesa o l’enuig, però... Què passa quan la nostra mirada no reflecteix el que realment sentim en aquest moment? Què passa quan contínuament ens diuen: sembles trist, fas cara de cansada o que has dormit poc? Clínica Badia explica una de les tècniques d'estètica ocular més destacades a través de la doctora Tizana Marchino, de la Unitat d'Estètica Periocular i Facial.

Amb el pas dels anys els canvis que pateix la nostra cara i la nostra mirada són el resultat de canvis estructurals a nivell de la nostra pell, compartiments grassos, músculs facials, lligaments i component ossi de la cara.

La pèrdua de fermesa, elasticitat, i lluminositat de la nostra pell es tradueix en flaccidesa i deshidratació cutània a causa de la disminució de fibres de col·lagen i hialurònic en la dermis de la pell. En aquests casos, serà de gran utilitat l'aplicació de tractaments mèdico-estètics com els peelings químics, mesoteràpia amb plasma ric en plaquetes i redensificació facial amb àcid hialurònic, que milloren notablement la qualitat de la nostra pell atenuant arrugues fines, taques i cicatrius d'acné.

cirurgia refractiva clinica badia
 

Arrugues, potes de gall i altres

Quan gesticulem, la arrugues del front, entrecella i potes de gall es poden atenuar amb toxina botulínica produint relaxació muscular i secundàriament atenuació progressiva de les arrugues, el que donarà com a resultat una cara relaxada i descansada. En aquests casos és recomanable repetir la sessió d'aplicació de toxina botulínica semestralment per millorar els resultats a llarg termini.

Les famoses bosses dels ulls produeixen una mirada trista o cansada i es deu al despenjament dels paquets grassos que es troben a la zona de les ulleres i pòmuls. En aquests casos, després d'una avaluació correcta en consulta per l'oftalmòleg oculoplàstic, l'aplicació de farcits amb àcid hialurònic a la zona de les ulleres i pòmuls produirà la mirada descansada i rejovenida que tant busquem. L'aplicació d'àcid hialurònic en diferents punts clau de la cara també ens ajudarà per millorar el nostre aspecte, generant tensió i suport en els punts debilitats i així proporcionar harmonització al conjunt de la cara.

Els signes de l'edat, més evidents en les parpelles

La pell de les parpelles és la més fina de tot el cos, de manera que els signes de l'edat són més evidents en aquesta zona. Per millorar les arrugues fines en parpelles inferiors, a la nostra consulta recomanem sessions de mesoteràpia (microinjeccions no doloroses) a la pell palpebral amb biorevitalizants que atenuaran aquestes arrugues i donaran fermesa a la pell palpebral, complementant el tractament amb fils tensors que augmentin la producció de col·lagen de aquesta zona així com carboxiterapia.

A la unitat d'Estètica Periocular i Facial de Clínica Badia analitzen cas a casa de forma personalitzada i assessoren per trobar la millor opció terapèutica per millorar i rejovenir la mirada.

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive