Del bosc a casa, i tornar a començar.
Del bosc a casa, i tornar a començar.

Dissenyar i construir amb fusta: qualitat pensant amb el medi ambient

A diferència d'altres materials, la fusta és un recurs renovable que ajuda a reduir l'impacte en el planeta.

La fusta és un material resistent, molt durador i que a més, ajuda a reduir l'impacte dels humans al planeta. Amb aquestes característiques totalment objectives, des de Vive la Madera destaquen com el fet de dissenyar i construir amb la fusta sempre donarà molts bons resultats i de pas, servirà per treballar a favor del medi ambient. T'ho expliquem a continuació.

Perquè a diferència d'altres materials, la fusta és un recurs renovable i que pot tornar al terreny un cop acaba el seu cicle de vida. Tal i com expliquen a Vive la Madera, construir amb fusta, fer projectes d'equipament exterior i aplicar-la allà on es pugui permet superar el desafiament  de l'època actual: menys impacte en el planeta i més anys de vida.

VLM Capgros 1350x366 0322
 

Tal i com expliquen els experts, la fusta descontamina el planeta, ja que els arbres, en créixer, absorbeixen el CO2 i és una industria que no genera residus, perquè es poden reutilitzar les peces per fer-ne de noves, o fer encenalls per donar una segona vida als recursos.

Emissions neutres

Això provoca que sigui un material d'emissions neutre, perquè quan es crema allibera CO2 però aquest havia estat absorbit plenament en un entorn com pot ser un bosc natural. Això encara té més millores i beneficis si ho mirem des d'un punt de vista d'un bosc cultivat, on cada 75 anys la fuesta que es genera inicia un nou cicle, de tal manera que no es deixa que s'alliberi el CO2 però sí que es va absorbent cicle a cicle.

I tot plegat, per poder fer tot tipus de peces que van des d'edificis fins a exteriors, interiors, etc. La fusta serveix per a molt (la seva resistència i el seu aïllant tèrmic són una garantia) i a més, s'és respectuós amb el que et dona el medi ambient. Posa fusta a la teva llar, el món ho agraïrà.

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive