Dents noves en un dia: la millor tecnologia al teu abast
Dents noves en un dia: la millor tecnologia al teu abast

Contingut patrocinat

Dents noves en un dia: la millor tecnologia al teu abast

A Ustrell&Garcia són experts en Implantologia Avançada, la millor solució que facilita i accelera els tractaments odontològics

“Aquesta dent està molt malament, s’hauria de treure i substituir-la”. Aquesta era una de les frases més temudes quan anaves a visitar al dentista. Un procés laberíntic de visites i més visites, que pas a pas podria arribar fins als més de sis mesos de durada. Parlem en passat, perquè això ja forma part de la història gràcies a la Implantologia Avançada. Ara tot el procés es redueix a un sol dia, en realitat, a vuit hores. Es tracta d’un tractament que reemplaça la dent o dents a substituir per implants dentals i ofereix al pacient dents fixes el mateix dia per tal que pugui gaudir de dieta sòlida de manera immediata. La Clínica Dental Ustrell&Garcia és la referència a Mataró i al Maresme en aquest tipus d’implantologia.

Dents noves en un sol dia. Un sol dia, i tot el procés fet amb la màxima garantia i els millors professionals. Aquest és el punt fort que s’aconsegueix només amb el domini de la millor tecnologia i que Ustrell&Garcia posa a l’abast dels veïns del Maresme. Un exercici d’atenció integral i tractament compacte que serveix per vèncer reticències o reserves davant un procés de mesos: un dia i dents llestes.

“L’Implantologia Avançada és la nostra especialitat més demandada i amb la que el pacient surt més content. Tot són beneficis i el mateix dia recuperen totalment la funció masticatòria”, explica el Dr. Albert Ustrell, co-director de la Clínica. El procés de treure la dent malmesa, col·locar l’implant (el “cargol”) i la corona (la dent fixe) queda reduït en poques hores. L’experiència en cirurgia i sedació odontològica adquirida al llarg de tots aquests anys és la clau perquè a Ustrell&Garcia el procés complet s’aconsegueixi amb el màxim detall, des de la tranquil·litat total del pacient durant la sedació fins al postoperatori. Això és el que els singularitza i pel que són més sol·licitats els seus serveis.

.

 

20 anys d’experiència hospitalària

La Clínica dental Ustrell&Garcia té en un equip humà amb quasi 20 anys d’experiència a Mataró; l’experiència i molt coneixement dels mataronins és la seva principal carta de presentació. La nova Clínica, liderada pels doctors Albert Ustrell i Carlos Garcia, fa quatre anys que va obrir les seves noves instal·lacions des d’on segueixen aplicant la seva màxima de prioritzar el tracte amb el pacient amb excel·lència professional. “Cada pacient rep un tracte personalitzat, no ho podem entendre d’una altra manera. Per això ens organitzem a partir d’especialitzacions i cada pacient que ens visita té un doctor de referència que derivarà als especialistes necessaris sense sortir del mateix centre”, explica el Dr Carlos Garcia, co-director de la Clínica.

Carlos García i Albert Ustrell, directors de la clínica

Carlos García i Albert Ustrell, directors de la Clínica

La gran experiència hospitalària de tot l’equip els permet dominar tot l’àmbit de la cirurgia dental i de la sedació per adults i per infants (una tècnica que facilita i molt tot el procés). D’aquesta manera, l’excel·lència de la clínica familiar es combina amb la millor tecnologia i el domini professional de tècniques avançades.

Solucions ràpides i necessàries

Gràcies a la Implantologia Avançada i l’avenç tecnològic, a Ustrell&Garcia podem oferir un ampli ventall de serveis amb l’eficiència, comoditat pel pacient i la rapidesa com a millors atributs. “Hi ha molta gent que té la boca malament, amb dents en molt mal estat, que amb l’Odontologia tradicional ja no pot mantenir i que va ajornant tractaments necessaris, bé per falta de temps, per por o fòbia al dentista o per altres motius que fan que la seva boca es deteriori de manera irrecuperable. “Poder solucionar dolències en un sol dia és la solució que potser no sabies que existia i que et pot ajudar”, explica el Dr. Carlos Garcia.  Per altra banda, el Dr. Albert Ustrell posa en valor com la sedació és la clau per aquest tipus de pacient amb molta por o poc temps: “El cent per cent dels nostres pacients tractats sota sedació estan totalment satisfets ja que gaudeixen d’un confort i benestar absoluts durant el procediment, a més de rebre tots els tractaments en una sola visita”, relata.

Els estudis demostren que la salut bucodental ha estat una de les víctimes col·laterals de tant temps de pandèmia i mascareta. Arribat el moment d’anar al dentista, l’elecció per tractaments optimitzats i àgils és a l’abast de tothom.

Ustrell Garcia 0026

La clínica dental acaba de celebrar el seu quart aniversari

Comentaris (1)

Yomism@ Fa 18 dies
Totalmente recomendable!

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive