micro hàbits saludables
micro hàbits saludables

Redacció / AMIC

10 micro hàbits per a tenir una vida més saludable

Algunes necessitats i petits gestos poden ajudar i molt a tenir un dia a dia més saludable.

Per a gaudir de salut plena, és important escoltar i conèixer el nostre cos. Cada persona és diferent, i per això hem de ser conscients de les nostres necessitats específiques. No obstant això, hi ha petits micro hàbits per a tenir una vida més saludable que podem adoptar de manera general i que marcaran la diferència pel que fa a la nostra salut.

Aquestes propostes no venen a canviar la teva vida, però sí ajudar-te a enfocar millor el teu dia a dia i a tenir rutines que et poden ajudar a millorar el benestar a mig termini. Pren nota!

 1. Comença el dia amb un te verd. És una beguda que té propietats antioxidants i molts beneficis més per a la salut.
 2. Desperta ben d'hora. El fet de matinar farà que el teu dia rendeixi millor i començar-lo sense tenir pressa et farà sentir millor.
 3. Pren un esmorzar saludable que et donarà l'energia per a la resta del dia. Descarta els productes rics en greixos i sucres.
 4. Inclou en les teves menjades fruites, verdures i proteïna. És molt important que els teus àpats t'alimentin, i no solament t'omplin amb calories buides.
 5. Entre menjars, incorpora la teva dieta racions de fruita seca i llavors, com ara ametlles o llavors de carabassa.
 6. Fes almenys mitja hora al dia d'exercici físic. A més de mantenir-te actiu i en forma, alliberaràs endorfines que et faran sentir de millor humor.
 7. Surt a fer caminades a l'aire lliure, i mentre ho fas, respira de manera conscient per a oxigenar-te. Gaudeix de la naturalesa que t'envolta, i pren consciència de l'entorn.
 8. Medita. Fes exercicis de meditació almenys 5 minuts al dia. Està comprovat que redueix l'estrès i augmenta la concentració, entre molts altres beneficis.
 9. Beu 2 litres d'aigua al dia. Tingues present que en aquests dos litres d'aigua també compten els líquids com ara sopes, sucs, liquats, etc. Tampoc és bo excedir-se.
 10. No et saltis els menjars. A més de mantenir el teu metabolisme treballant, en arribar la nit no tindràs tanta gana i podràs fer un sopar saludable i moderat que t'ajudarà a descansar.

  Ara ja ho saps, aplica aquestes petites accions amb les quals aconseguiràs grans canvis. No oblidis que part important del procés és la constància, per la qual cosa procura incorporar-les a la teva rutina diària.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
 • Capgròs Comunicació, SL
 • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
 • Telf:93 790 45 46
 • info@capgroscomunicacio.com
 • redaccio@capgros.com
 • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive