La depilació làser i l’estiu: què cal saber?
La depilació làser i l’estiu: què cal saber?

Redacció

La depilació làser i l’estiu: què cal saber?

Algunes contraindicacions quedaran superades per la nova generació de màquines

Cada vegada més persones recorren a la depilació definitiva, evitant així les enutjoses sessions amb cera, i la depilació amb làser és la millor solució. Però a l'hora de triar un centre de depilació làser és important tenir clars certs criteris de seguretat i d'eficàcia, així com posar-se en mans expertes.

L’eliminació de cabells a homes i dones amb làser, per exemple, té algunes diferències. La màquina és la mateixa però els paràmetres que el professional escull així com el nombre de sessions, i l’interval entre cada sessió, és diferent. Així, els homes tenen en general un pèl més gruixut i més densitat de fol·licles que les dones i segueixen creant nous fol·licles fins als 40 anys. Per tant, la depilació en homes precisa uns paràmetres específics amb fluències menors i polsos més llargs, major nombre de sessions i més interval de temps entre sessió i sessió que la depilació làser en dones.

Si t'has informat sobre la depilació làser, o bé just ara n’estàs fent un cicle, segurament t'hagis topat amb diverses recomanacions i limitacions com aquestes: la pell no pot estar bronzejada, no prenguis el sol les següents dues setmanes, no facis esport el dia de la sessió ... I, per descomptat, passa per la clínica entre octubre i maig. És veritat que l'estiu i la depilació definitiva no han sigut tradicionalment bons amics, sobretot pels efectes secundaris que el sol pot produir després de la sessió: “El làser convencional genera altes puntes tèrmiques sobre la pell causant una agressió que necessita un període de recuperació previ a l'exposició solar”, explica al bloc de moda i bellesa de El País Carmen Díaz, gerent del centre estètic Germaine de Capuccini. Tampoc les pells bronzejades ni fosques es poden sotmetre a aquest tipus de làser.

No obstant això, la nova generació d'aparells eliminarà la majoria de les fronteres que fins ara tenia aquesta depilació per a aquelles persones amb una pell i un pèl estàndard. Les noves màquines aconsegueixen aplicar a cada tret tres ones simultànies i, d’aquesta manera, cobreixen un ventall molt més ampli de pells i pèls.

De totes maneres, després de ser tractat per una d’aquestes noves eines també serà necessari evitar l’exposició al sol. En aquest cas, però, serà suficient si te n’abstens durant un parell de dies. Aplicar una solució cutània en forma de crema o gel que contingui àloe vera i camamilla serviria per accelerar la normalització de la pell, i també és una bona manera de tenir cura del teu propi cos després d’una sessió de depilació làser.

Fonts: smoda.elpais.com i ribeclinic.com

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive