Consells i tractaments per lluir durant la primavera
Consells i tractaments per lluir durant la primavera

Paula Saez

Consells i tractaments per lluir durant la primavera

Arriba la primavera i per aquest motiu us recomanem una sèrie de tractaments de bellesa per lluir millor que mai durant aquesta temporada.

La primavera és una època relacionada amb al·lèrgies i altres afeccions que poden afectar a la nostra pell, cabell i  altres zones del cos. Preparar-nos a temps per fer front a qualsevol alteració en l’ambient que pugui afectar-nos és essencial per cuidar la nostra salut i estètica durant aquesta temporada. Per aquest motiu, a continuació us oferim una sèrie de consells i tractaments relacionats amb la bellesa per prevenir els canvis de clima i d’altres típics de la primavera i lluir un aspecte impecable.

Consells i tractaments per a la pell en primavera

Hidratació més intensa durant l’hivern, per combatre la sequedat, i emprar productes amb efecte mate durant l’estiu, per aconseguir reduir el greix i suor que acumula la nostra pell.

Però, què hi ha de la resta d’estacions com la tardor o la primavera? En cada cas variarà en funció del tipus de pell que tinguem (més o menys grassa, propensa o no a generar acne, etc.), però en tots els casos cuidar-la amb cremes hidratants i altres productes de bellesa és essencial si volem lluir una pell sana, lluent i jove durant qualsevol punt de la nostra vida.

  • Hidratació constant: en funció del nostre tipus de pell necessitarem més o menys sessions d’hidratació durant el dia, però en general és recomanable fer-ho totes les nits abans d’anar a dormir. Netejar la pell en profunditat i aplicar una bona capa de crema hidratant farà que tant la nostra cara com la resta del cos estigui suau i lluent.
  • Protector solar: tot i que els rajos solars no siguin tan forts com durant l’estiu, hem d’assegurar-nos de portar protector solar durant tot l’any per evitar que ens surtin taques a la pell, acabar patint una malaltia greu o, en general, que la pell pateixi.
  • Exfoliació: per lluir una pell bonica és important que al menys una vegada a la setmana exfoliem la nostra pell per poder eliminar així les zones de pell morta i estar suaus i sanes.

En general, durant aquesta primavera és important seguir aquests passos i tractaments de cara a recuperar-nos de l’hivern i preparar-nos per l’arribada de l’estiu, una temporada on la pell sofreix més que mai degut a les elevades temperatures, els potents rajos solars i altres elements característics de l’etapa més calorosa de l’any.

Altres consells de bellesa per la primavera

Més enllà de la pell, també hem de cuidar altres parts del nostre cos com el cabell. És més que probable que durant aquesta temporada primaveral se’ns caigui més del compte o llueixi sense brillantor i sec.

Per contrarestar-lo podem anar a la perruqueria per a sanejar les puntes, emprar productes de qualitat com xampús i condicionadors naturals i assecar-lo correctament a temperatures baixes per evitar que es cremi (en aquest punt entra també la planxa i el seu ús limitat). Podem tenir en compte tot això i més per poder cuidar el nostre aspecte i preparar-nos poc a poc per a l’arribada del calor i l’estiu.    

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive