Apple Watch Series 7.
Apple Watch Series 7.

Paula Saez

Apple Watch i tot el que pot fer per a la teva salut

Us expliquem tot el que heu de saber del nou Apple Watch, a més dels beneficis i funcions que té per monitoritzar la nostra salut.

Avui dia tenim moltes opcions quan busquem un rellotge intel·ligent. Els smartwatch serveixen per molt més que per indicar-nos l’hora, i a continuació explorem les funcions i beneficis que tenen en relació amb la nostra salut, seguretat i la seva monitorització.  Però si n’hi ha un que destaca i marca el ritme, aquest és l’Apple Watch, disponible a INTECAT Mataró en totes les seves versions. Vols saber què pot fer per tu i la teva salut? Apunta.

Apple Watch: funcions i aplicacions

Entre les moltes funcions i aplicacions que presenta l’Apple Watch, tenim disponibles unes quantes que resulten ideals per portar un estil de vida més saludable. A més, en el nou model trobem les noves notificacions i l'app ECG, que ens poden proporcionar informació important sobre la nostra salut cardíaca. Concretament, aquest smartwatch d’Apple busca en segon pla freqüències cardíaques inusualment altes o baixes que podrien apuntar a una malaltia preexistent greu. Si la freqüència cardíaca sembla que porta 10 minuts en repòs està per sobre de les 120 LPM o per sota de les 40 LPM, l'usuari rebrà una notificació.

Es pot modificar al gust, per poder així ajustar el llindar de ppm i activar o desactivar aquestes notificacions. Pot ser també molt beneficiós en l’àmbit de l’esport, ja que mesurar la intensitat de la nostra freqüència cardíaca mentre ens exercitem és més que recomanable. Els últims models compten també amb un mesurador d’oxigen a la sang i com és habitual, permeten comptar i monitoritzar tot tipus d’esports que fem: calories, ritme cardíac, temps d’entrenament... Un cop entrenes amb ell, mai més el deixes de banda.

La nova botiga Intecat a Mataró.
 Intecat a Mataró.
 

D’altra banda, l’Apple Watch ens pot ajudar a crear un horari de son per poder descansar millor a la nit al analitzar les nostres tendències al dormir. A més, amb l’app Mindfulness també ens ajuda al nostre benestar mental al incloure “indicacions escrites i animacions relaxants i energètiques que ens guien a estar més present”.

L’arribada d’una pandèmia mundial ens ha fet adonar-nos de la importància de rentar-nos les mans amb assiduïtat. El rellotge intel·ligent  compta també amb una funció per animar-nos a rentar-les durant 20 segons, el temps recomanat per les autoritats internacionals sanitàries. Inclús podem afegir una alerta de que no ens hem rentat les mans als pocs minuts d’arribar a casa.

Quant a la salut femenina (o més concretament de persones amb la menstruació), tenim l’app “Control del Cicle” per registrar informació diària sobre el nostre cicle menstrual. L’aplicació empra aquesta informació per oferir prediccions del nostre període fèrtil i menstrual. Portar un control sobre tot això és més que recomanable i de fet fer ús de les dades de freqüència cardíaca de l’Apple Watch ajudarà a millorar les prediccions.  

Finalment, tots els sensors que inclou el rellotge ajuden a monitoritzar diversos paràmetres de la nostra salut com el de detectar caigudes, una funció que ja ha salvat més d’una vida al emetre una trucada al telèfon d’emergències i comptar amb geolocalització precisa. Tot i que alguns usuaris encara no confien en donar aquets grau de permisos i control als seus dispositius, ha quedat demostrat que en ocasions poden significar la diferència entre la vida i la mort i, en general, ajudar molt en el nostre dia a dia.

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive