Gina i Nina, de Mataró a MasterChef 8.
Gina i Nina, de Mataró a MasterChef 8.

Gina i Nina, noves concursants mataronines a Master Chef Junior

Les dues bessones d'11 anys participaran a la vuitena edició de MasterChef Junior, que s'estrena aquest mes de desembre.

La Gina i la Nina són dues bessones d'11 anys, que viuen a Mataró i que seran protagonistes de la vuitena edició de MasterChef Junior. El programa s'estrena a Televisió Espanyola aquest mes de desembre, tindrà sis entregues i comptarà amb 17 participants per intentar ser els vencedors. Una de les novetats és, precisament, que per primera vegada dues germanes bessones participaran com si fossin una. És el cas de les mataronines.

"Ja feia un parell d'anys que les nenes ens deien que s'hi volien apuntar, però els hi donàvem llargues... Estant confinats, vam dir der fer-ho, però no ens esperàvem per res arribar fins aquÍ", explica la Núria Mestre, la seva mare. Dit i fet, les van apuntar i tant ella com en Marc Tarragó, el seu pare, van anar veient com les bessones superaven fase rere fase fins arribar al càsting final. En total, superant més de 10.000 inscrits. "Quan ens van convocar al càsting final a Madrid ens vam adonar que la cosa era seriosa", relata la mare.

La Gina i la Nina formaran part dels 17 finalistes com si fossin una sola participant: "Han fet una excepció i competiran com si fossin una, cadascuna cuinarà un plat i entre elles decideixen quin és el que presenten als jutges". "La veritat, els interessa la cuina i sempre els agrada ajudar a casa, són fans de la gastronomia  i els agrada molt menjar", explica la Núria. 

5fca4db1631f9
Els participants de l'edició.
 

Degut a la situació actual, el primer càsting a Barcelona va ser online, mentre que els demés van ser presencials. Per a la gravació dels programes han hagut d'estar a Madrid aïllades durant un mes, tota una experiència que de la que segurament encara no són conscients a nivell de repercussió. "Per elles ha estat com unes colònies, s'ho han passat molt bé, tot i que han viscut una experiència adulta sent unes nenes", descriu la mare, per afegir: "La repercussió a les xarxes ja està creixent, a l'escola ja ho saben i crec que ara comencen a veure el rebombori que hi haurà", afegeix.

Seguint els passos de Paula Alòs

La Gina i la Nina segueixen els passos de Paula Alòs, l'altra mataronina que va participar en una edició anterior a MasterChef i que, de fet, es va proclamar vencedora. "Eren molt petites quan va participar la Paula, però vulguis o no és un referent, la coneixen de fa temps i va ser un 'boom' que està present", explica.

A la web de RTVE assenyalen que els seus plats preferits són la pasta i el sushi, i que la Gina prefereix a la Samantha com a jutgessa i la Nina, a Jordi Cruz. El programa s'emetrà durant la campanya de Nadal, amb dates per concretar.

Comentaris (4)

Anna Fa 1 any
És curiós que cregueu que demés és incorrecte. És lèxic comú admès. En canvi, hi ha altres castellanismes o errors presents a l'article com ara: donar llargues, com si fossin una, o bé, una experiència que de la que segurament.
Jordi Fa 1 any
“Degut a la situació actual, el primer càsting a Barcelona va ser online, mentre que els demés van ser presencials.” Podeu corregir aquest “demés” per “els altres” o “la resta”, si us plau? Fa mal als ulls... Gràcies!
Maite Fa 1 any
No em sembla gens bé, són dues i com a tal haurien de participar. Tindràs ventaja vers el altres i no és just.
Olga Fa 1 any
Demès INCORRECTE.

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive