El futur de la gastronomia.
El futur de la gastronomia.

Congrés per definir el futur de l'alimentació, el turisme i la gastronomia

Sota el lema 'Repensar el futur', el fòrum de la Fira de Barcelona abordarà els reptes actuals per "facilitar" la recuperació d'aquests sectors

 Fira de Barcelona organitzarà el 28 i 29 de setembre el Food & Hospitality, Tourism and Gastronomy Forum (FHG Forum), un congrés sobre alimentació, turisme i gastronomia. L'esdeveniment se celebrarà al Palau de Congressos de Fira de Barcelona i tindrà un format híbrid, amb una part presencial amb diverses sessions i xerrades i una plataforma virtual que retransmetrà en directe totes les conferències amb traducció simultània. Aquest fòrum pretén convertir-se en un dels principals espais de retrobament, debat i reflexió per a la indústria representada en els salons Alimentaria, Hostelco i Fòrum Gastronòmic. Sota el lema 'Repensar el futur', el congrés abordarà els reptes actuals amb l'objectiu de "facilitar" la recuperació d'aquests sectors.

"Serà un esdeveniment important perquè presentarà, en aquests moments d'incertesa, una plataforma sòlida on el sector pot retrobar-se, conèixer casos d'èxit per afrontar la situació actual i descobrir eines amb què rellançar els seus negocis", ha assegurat el director de FHG Forum, Josep Alcaraz. Ferran Adrià, Josep Roca, Nandu Jubany i Artur Martínez són alguns dels xefs confirmats. Al congrés també intervindrà l'economista Marc Vidal, que parlarà sobre la transformació digital dels negocis per augmentar les vendes, i el professor de l'IESE, José Luis Nueno. L'Associació de Fabricants i Distribuïdors AECOC presentarà les noves tendències dels consumidors en l'era post-covid des del punt de vista de la distribució i plantejarà debats com el de la sostenibilitat, el comerç en línia o els nous reptes de la cadena de valor de la indústria alimentària.

Protocol anti-covid

També està prevista la participació de representants del Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme i d'entitats com la Federació Espanyola d'Associacions de Fabricants de Maquinària per a Hostaleria, Col·lectivitats i Indústries Afins (FELAC), la Confederació Espanyola d'Hotels i Allotjaments Turístics (CEHAT), la Confederació Espanyola d'hostaleria d'Espanya (CEHO) o la patronal d'empreses de restauració col·lectiva Food Service Espanya, que abordaran escenaris de futur per al turisme i l'hostaleria.

L'esdeveniment comptarà amb el protocol antiCovid que Fira de Barcelona ha elaborat en col·laboració amb la consultora especialitzada en la gestió de riscos Aon i l'assessorament de l'Hospital Clínic de Barcelona per oferir les màximes garanties de seguretat per a treballadors, organitzadors, expositors, visitants i proveïdors.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive