Un any de canal gastronomia a Capgros.com
Un any de canal gastronomia a Capgros.com

Un any del punt de trobada gastronòmic del Maresme

El canal de gastronomia de capgros.com acumula més de 120.000 visites i 150.000 pàgines vistes en un any

Capgros.com va iniciar al mes de juliol de 2020 una nova aventura, multiplicant per quatre els canals del portal líder en informació a Mataró i Maresme a Internet. La web va ampliar les seves propostes amb els canals de negoci, healthy i gastronomia, tres apostes clares per potenciar tot allò que interessa al públic del territori. 

El resultat ha estat una audiència que s’ha multiplicat per tres en el darrer any i que s’ha consolidat com un dels mitjans locals de referència a Catalunya. Gran part de la culpa es troba en el canal de gastronomia, un espai pensat pels amants del bon menjar.

Un espai de referència per la gastronomia del Maresme que compta amb tota l’última hora dels millors restaurants de la comarca, amb receptes escrites i en vídeo dels plats més interessants per fer a casa, un repàs exhaustiu als productes gastronòmics del moment i una zona trendy en la que les últimes tendències amb gastronomies i propostes d’arreu del món es troben present. Història, present, apostes de futur, equipament, consells, producte de temporada, entrevistes, la veu del sector... Si t’agrada la gastronomia, és el teu canal.

Uns números que reforcen l’aposta

En aquests primers sis mesos de 2021, el canal de gastronomia de capgros.com acumula més de 120.000 visites i 150.000 pàgines vistes. Un canal que genera interès amb una mitjana de 20.000 visites mensuals i que, a més, aglutina una estada mitjana a pàgina de 2 minuts i 35 segons. Què significa aquesta dada? Que l’usuari que consumeix els continguts del canal Gastronomia, els llegeix en profunditat i mostra el seu interès.
Durant aquest primer any de vida s’han fet receptes en vídeo amb alguns dels millors establiments de la ciutat. La Marineta, La Granja Caralt, Omnia i l’Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar, considerada la millor universitat del sector a Espanya, han col·laborat amb Capgròs per acostar algunes de les seves receptes i els seus secrets.

La millor plataforma comercial

A més, el canal Gastronomia s’ha convertit en un espai ideal per impulsar a nivell comercial aquells restaurants i establiments que ho necessitin. Pastissera Sacher, Frankfurt’s Santa Anna o Crazy Japo, entre d’altres, han aconseguit un impuls de visibilitat amb continguts comercials exclusius i pensats per destacar les millors virtuts de cadascun d’ells. 

En definitiva, el Canal Gastronomia és un projecte pensat pel sector de la gastronomia i pels amants de la mateixa sense perdre de vista la importància de l’àmbit local i comarcal, tret diferencial de capgròs.com.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive