Els bars i restaurants podran obrir fins a la 1 de la matinada
Els bars i restaurants podran obrir fins a la 1 de la matinada

La restauració demana noves mesures a partir del 9 de maig

El Gremi d'Hostaleria i Turisme de Mataró i Maresme demana un calendari progressiu per saber què es pot fer.

patrocini Pous B

El Gremi d'Hostaleria i Turisme de Mataró i Maresme demana que a partir del 9 de maig, quan acabi l'estat d'alarma, es prepari un calendari de fases progressives per ajudar un sector que es troba "desconcertat" i "estupefacte" pel "tractament tan frívol que s’està donant a tot un sector que està patint la pitjor sotragada econòmica de la seva història". Consideren que falta lògica i sentit comú als governants per arribar a acords que beneficiïn a la indústria de l'Hostaleria i el Turisme de Catalunya.

Per aixpo, demanen un disseny d'un calendari que permeti programar a les empreses a curt, mig i llarg termini "sempre tenint en compte l'evolució de la pandèmia". Demanen que la primera fase sigui obrir restauració ininterrompuda i tancament a les 23h entre setmana i a les 00h el cap de setmana.

També apunten que cal implementar ja l'aforament al 50% a interior dels establiments, permetre consum a barres amb distància de 1,5 metres entre persones o grups d'un màxim de 3 convivents o mateix grup de treball; permetre taules de sis de no convivents a interiors i implementar mesures perquè s'obri de forma gradual l'oci nocturn.

A banda de tot això, també demanen ajudes econòmiques directes més contundents per facilitar que la tresoreria de les empreses pugui aguantar. 

Comentaris (1)

Geoffrey Fa 1 any
Too many eating places.....the rule of business is , what is my market. Potential,,, not, how can I take from my neighbour and then we both go bust.

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive