passaport
Notícies relacionades
passaport

Redacció

La nova moda dels negacionistes: pengen falses etiquetes assenyalant restaurants

Col·loquen etiquetes explicant que són restaurants lliures de passaport Covid, amb els problemes que pot suposar a nivell legal.

patrocini pous b         

Des que el Tribunal Constitucional va ratificar la decisió que es necessitava ensenyar el passaport Covid per accedir a bars i restaurants, la majoria d'usuaris ho ha acceptat de forma gairebé natural, però una part ha decidit no només posar-s'hi en contra, sinó també generar malestar en el sector de la restauració que, simplement, fa el que exigeixen els governs. L'última acció d'aquests anti-passaport és la de penjar etiquetes en alguns restaurants assenyalant que són "zona lliure" i amb el missatge de "No al passaport Covid inconstitucional". 

El problema d'això és que pot enviar un missatge erroni als usuaris i pensar-se que realment aquell restaurant o bar està en contra de l'exigència d'ensenyar el passaport Covid, amb la mala imatge que això suposa per la majoria d'usuaris que sí creuen que és una bona mesura de seguretat i, pitjor, amb la possibilitat que agents de la policia vagin a l'establiment per comprovar si s'està seguint la normativa o no.

Això ha passat, per exemple, a La Marineta, un restaurant que demana des del primer dia el passaport Covid a tots els seus clients i que es va trobar amb una enganxina d'aquestes a un dels seus vidres. Alertats per l'Ajuntament que això podia portar problemes, des del restaurant lamenten que se segueixi intentant posar pals a les rodes a un sector que ho està passant malament i que segueix fil per randa les normes per oferir seguretat als seus clients i poder seguir treballant com sempre. Naturalment, a La Marineta com a la pràctica majoria de restaurants de Mataró, s'exigeix el passsaport per poder menjar a l'interior, com marca la llei i com va dictaminar el Tribunal Constitucional.

Negacionistes buscant gresca a diversos restaurants

Recentment alguns grups de negacionistes han muntat l'espectacle a establiments i restaurants que no els deixaven seure dins del local sense mostrar el passaport Covid. Va passar a la Granja Caralt, on un grup d'adults amb nens van entrar sense mascareta, es van asseure a l'interior i van demanar el full de reclamacions. La mateixa situació van viure altres establiments com el Racó del Jabugo.

Comentaris (8)

Eromu Fa 9 mesos
Al Amagatall del Francjavi del carrer Sant Josep,cantonada amb la Muralla no demanen el passaport Covid mai.
Inma Fa 9 mesos
Todos estos negacionistas que son tan chulos y valientes que se pasen las fiestas navideñas en la planta Covid del hospital de Mataró, ni tan siquiera les pido que trabajen, sino que estén las mismas horas que están los sanitarios con esos trajes tan fashion y que les acompañe en sus rondas de trabajo, después que pasen otro día en esa misma planta pero sin ropa de protección veremos entonces lo valientes y chulos que son.
Insurrecció Fa 9 mesos
És dictadura i ho sabeu. Gremi, o us poseu en contra d'aquestes mesures absurdes, o us buscareu la ruina. Fent cas al polític que ja us ha arruinat prou, en comptes de rebelar-vos. Vosaltres mateixos.
Albert Fa 9 mesos
Aquesta pseudo revista cada cop està pitjor, em sap greu dirho... o no, però teniu uns artícles totalment tendenciosos dirigits obviament cap al mateix costat. Això no és nou, sort que encara queda gent honesta i periodistes de veritat. Esteu al límit de calúmnies, les subvencions no ho valen tot, a veure si ho redreceu. Gràcies.
Fartdecaspa Fa 9 mesos
Mala gent, xusma de vox i similars que volen crear mal ambient a la ciutadania, ja sigui causant morts amb el covid, ja sigui carregantse el catalàw a les escoles. Casposos que amarguen la vida. Cal DIR PROU A LA CASPA I ATURAR LOS… QUE ES PAGUIN ELS HOSPITALS, QUE NONPUGUIN ANAR ATREBALLAR SENSE PASSAPORT COM ES FA A ITALIA… MULTES DE 45mil EUROS COM ES FA A FRANÇA… PROU TOLÈRANCIA AMB ELS CASPOSOS
Ra Fa 9 mesos
A ver si redactais bien la noticia. Negacionistas de qué? Acaso no contagian los vacunados? Si son los que van esparciendo el virus. El certificado covid no vale PARA NADA BORREGOS. La ciudadanía despertad ya esto es una dictadura.
Veí de Mataró Fa 9 mesos
Hem fa vergonya veure a la gent fent aquestes coses, pots no estar d'acrod amb les mesures, pots ser negacionista, pero quina necesitats tenen de provocar o fer passar mals moments als pobres treballadors de la restauració? Ja en tenen prou perque a sobre una colla de indeseables els hi facin aixo, si voleu mostrar el vostre desacord manifesteu-vos pacificament i deixeu a la gent tranquila.
Serveis Tècnics Gremi Hostaleria Mataró Maresme Fa 9 mesos
El Gremi d'Hostaleria dóna suport a la mesura de presentació del Certificat "passaport" Covid per accedir a qualsevol local d'Hostaleria, per tant deplora qualsevol acte ciutadà en contra d'aquesta mesura. Tan mateix resta al costat dels establiments de Restauració per iniciar qualsevol acció legal en defensa dels seus interessos.

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive