La Marineta (foto), Sangiovese i Nou-Cents repeteixen. Dos Cuiners s'estrena.
La Marineta (foto), Sangiovese i Nou-Cents repeteixen. Dos Cuiners s'estrena.

Guia Michelin 2021: els quatre restaurants recomanats de Mataró

La Guia Michelin torna a recomanar diversos establiments de la ciutat: tres amb el plat Michelin i un amb el Bib Gourmand.

La Guia Michelin va celebrar la seva edició de 2021, en format virtual però mantenint l'excel·lència que sempre se li demana. En aquesta ocasió, els jutges van renovar tot tipus d'estrelles, entre ella la del Tres Macarrons d'El Masnou, que segueix sent l'únic restaurant del Maresme que té estrella, i també van renovar les seves recomanacions. Enguany hi ha algun canvi a Mataró respecte l'any anterior, ja que el Hapo Sake Bar va entrar-hi al 2019 però en aquesta edició no hi és. A canvi, debuta Dos Cuiners amb el guardó Bib Gourmand que destaca la relació qualitat-preu de l'establiment. Aquests són els quatre restaurants de Mataró destacats a la Guia Michelin:

 

La Marineta Platets i Tapes

La Marineta és un restaurant fixe en aquesta selecció. Els platets i tapes del restaurant estan valorats a la Guia Michelin com un espai agradable, informal i amb una línia rústic-actual bastant acurada. Cuina catalana de mercat ben interpretada pel seu xef Pere Patuel, que equilibra tècnica, creativitat i passió.

El Nou-Cents

Un altre dels restaurants que es troben tradicionalment en la Guia Michelin a Mataró, del qual se'n destaca el seu hall i menjador, el toc rústic amb la llar de foc i una cuina actual de bases clàssiques, treballant molt amb la tòfona, els bolets i la caça.

Sangiovese

El Sangiovese és un dels restaurants destacats, un any més, en la Guia Michelin a Mataró. I ho és per com conjuga la modernitat i la tradició culinària en un nou local de cura interiorista, amb curioses picadeta d'ull a l'estètica Art-Decó. A la guia en destaquen la carta creativa de la mà de la Pepi Sánchez i la seva bona oferta de menús.

Dos Cuiners (distinció Bib Gourmand)

La Guia Michelin destaca el restaurant com un dels 300 de tot Espanya que brilla especialment per la seva relació qualitat-preu. Consideren que està portat amb encert per una parella de cuiners i defineixen la proposta com una carta centrada en platets i racions, sempre en la línia de cuina actual, de base catalana i amb detalls de fusió.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive